"Simo iese din transee!" CTP, extaziat dupa ce Simona Halep a ajuns in semifinale la Montreal

Cu mare bucurie, vad ca Simona si-a reamintit acel "al doilea joc" de care e capabila, stilul defensiv-agresiv, cu initiativa, care a dus-o si anul trecut in finala, aici, la Montreal.

acum 91 luni (30 Jul 2016)

Cristian Tudor Popescu a urmarit partida si a explicat succesul Simonei, pe republica.ro: "In primul set, Simona a fost prudenta. A incercat sa castige cu raliuri in forta, dar fara sa riste deschideri de unghiuri, sperand ca adversara sa cedeze la testul regularitatii. Din acel moment, s-a lamurit ca trebuie sa-si asume riscul.A pus in aplicare o propozitie simpla dintre cele spuse clar si precis, ca de obicei, de Darren Cahill: "You must push her" - "Iesi din transee, impinge-o, da-o pe spate".

A dat drumul la crosurile ei ascutite, la care Svetei nu i-a ramas decat sa aplaude, la lungul de linie cu reverul marca Halep, deschizand mereu prima terenul.

A pierdut primul set, 3-6, dar a castigat controlul jocului, pe care nu l-a mai cedat o clipa, sustinuta exemplar de romanii din tribunele Montrealului. De la acel 1-5, Simo a castigat 14 ghemuri, fata de numai 2 ale Svetei, destructurand complet jocul puternicei rusoaice.

Cu mare bucurie, vad ca Simona si-a reamintit acel "al doilea joc" de care e capabila, stilul defensiv-agresiv, cu initiativa, care a dus-o si anul trecut in finala, aici, la Montreal. Mai mult decat revansa in fata unei adversare de mare clasa, dubla castigatoare de Grand Slam Sveta Kuznetsova, care a invins-o anul acesta la Syndey, Simona Halep a aratat stapana pe ea ca o adevarata campioana. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro