"Sile Camataru", ridicat de politisti, pentru proxenetism

Sile Camataru, alaturi de fratele sau, Ion Balint, cunoscut ca Nutu Camataru, au fost trimisi in judecata in 25 iulie 2013, impreuna cu alti 52 de membri ai clanurilor "Camatarii" si "Sportivii", fiind acuzati de santaj, camatarie, tentativa de omor calificat si omor deosebit de grav.

acum 115 luni (7 Nov 2014)

Sile este suspectat ca, alaturi de aproximativ 50 de complici, ar fi plasat zeci de prostituate in mai multe hoteluri de lux din Capitala.

In acest dosar, realizat cu probe furnizate cu ajutorul ofiterilor din Departamentul de Informatii si Protectie Interna (DIPI), sunt implicate aproximativ 100 de persoane, au declarat surse din randul anchetatorilor.

Potrivit surselor citate, Sile Camataru era monitorizat de aproximativ o jumatate de an, dupa ce ofiteii DIPI au obtinut o informatie cu privire la faptul ca acesta, impreuna cu 50 de complici, controla aproximativ 40 de prostituate, care erau plasate la hotelurile de lux Marriott si Howard Johnson din Capitala.

O parte dintre aceste fete aveau camere inchiriate permanent si figurau in cataloage de prezentare, ce erau prezentate de angajati ai hotelurilor clientilor care se aratau interesati de serviciile unei prostituate.

Vineri dimineata, un numar de 300 de politisti fac perchezitii in Capitala, in 24 de locuinte, dar si in cele doua hoteluri, fiind puse in aplicare 120 de mandate de aducere.

Vasile Balint, cunoscut ca Sile Camataru, judecat intr-un dosar, alaturi de alte 53 de persoane, pentru santaj, camatarie si infractiuni cu violenta, a fost eliberat, in noiembrie 2013, de la Penitenciarul Rahova, unde se afla in arest din februarie, mai scrie Mediafax.

Sile Camataru, alaturi de fratele sau, Ion Balint, cunoscut ca Nutu Camataru, au fost trimisi in judecata in 25 iulie 2013, impreuna cu alti 52 de membri ai clanurilor "Camatarii" si "Sportivii", fiind acuzati de santaj, camatarie, tentativa de omor calificat si omor deosebit de grav. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro