Sile Camataru, ridicat de politisti, fiind suspectat ca a pus bazele unei retele de prostitutie de lux

Sile Camataru era monitorizat de aproximativ o jumatate de an, dupa ce ofiterii Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DIPI) au obtinut o informatie cu privire la faptul ca acesta, impreuna cu 50 de complici, controla aproximativ 40 de prostituate, care erau plasate la hotelurile de lux Marriott si Howard Johnson din Capitala. Sile Camataru, alaturi de fratele sau, Ion Balint, cunoscut ca Nutu Camataru, au fost trimisi in judecata in 25 iulie 2013, impreuna cu alti 52 de membri ai clanurilor "Camatarii" si "Sportivii", fiind acuzati de santaj, camatarie, tentativa de omor calificat si omor deosebit de grav.

acum 75 luni (7 Nov 2014)

UPDATE: 9.00: Potrivit DIGI24, Vasile Balint nu a fost inca ridicat de politisti.

Trupele speciale ale politiei din Capitala au facut, vineri dimineata, mai multe perchezitii acasa la Vasile Balint, zis Sile Camataru, dar si la hoteluri de lux si cazinouri din Bucuresti. Sile Camataru este suspectat ca - in ultimul an, de cand a fost eliberat din inchisoare - ar fi pus bazele unei retele de prostitutie de lux, potrivit Digi24. Sile Camataru ar fi fost ridicat de politisti si urmeaza sa fie auditat, in acest dosar, alaturi de alte 50 de persoane.

UPDATE: Surse din randul anchetatorilor au declarat pentru Mediafax ca, in perioada martie - noiembrie, oamenii lui Sile Camataru ar fi adus prostituate la hoteluri, dar si in zona cazinourilor, pentru a atrage jucatori. Sile Camataru era monitorizat de aproximativ o jumatate de an, dupa ce ofiterii Departamentului de Informatii si Protectie Interna (DIPI) au obtinut o informatie cu privire la faptul ca acesta, impreuna cu 50 de complici, controla aproximativ 40 de prostituate, care erau plasate la hotelurile de lux Marriott si Howard Johnson din Capitala.

Potrivit surselor citate, o parte dintre aceste fete aveau camere inchiriate permanent si figurau in cataloage de prezentare, ce erau aratate de angajati ai hotelurilor clientilor care se aratau interesati de serviciile unei prostituate.

Vasile Balint, cunoscut ca Sile Camataru, judecat intr-un dosar, alaturi de alte 53 de persoane, pentru santaj, camatarie si infractiuni cu violenta, a fost eliberat, in noiembrie 2013, de la Penitenciarul Rahova, unde se afla in arest din februarie.

Sile Camataru, alaturi de fratele sau, Ion Balint, cunoscut ca Nutu Camataru, au fost trimisi in judecata in 25 iulie 2013, impreuna cu alti 52 de membri ai clanurilor "Camatarii" si "Sportivii", fiind acuzati de santaj, camatarie, tentativa de omor calificat si omor deoseb... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro