Siegfried Muresan: Tudose incearca un siretlic. Vrea sa spuna la Bruxelles: "Nu vom putea asigura presedintia UE avand MCV". Va esua. Sa faca ce scrie in MCV!

Siegfried Muresan: Tudose incearca un siretlic. Vrea sa spuna la Bruxelles:

Ceea ce Guvernul trebuie sa faca este: sa respecte regulile europene - pentru ca atunci cand esti serios si credibil te ia lumea-n seama -, iar MCV-ul va fi ridicat exact atunci cand ne vom fi indeplinit toate angajamentele si cand va fi clar ca progresul inregistrat de Justitia din Romania este ireversibil", a spus Siegfried Muresan la Adevarul Live.

acum 28 luni (16 Jul 2017)

"Spatiul Schengen e un lucru bun, va supravietui, iar noi va trebui sa aderam la el. Ceea ce Guvernul trebuie sa faca este: sa respecte regulile europene - pentru ca atunci cand esti serios si credibil te ia lumea-n seama -, iar MCV-ul va fi ridicat exact atunci cand ne vom fi indeplinit toate angajamentele si cand va fi clar ca progresul inregistrat de Justitia din Romania este ireversibil", a spus Siegfried Muresan la Adevarul Live.

"Atat timp cat presedintele Senatului se numeste Tariceanu, care, in timp ce presedintele Comisiei Europene vine in plenul Parlamentului din Romania, ataca institutii fundamentale ale statului, e clar ca majoritatea parlamntara PSD-ALDE e un risc pentru progresele inregistrate. Daca acest Guvern crede ca va merge la Bruxelles si va reusi ridicarea MCV doar sub pretextul ca altfel nu va reusi sa asigure presedintia UE va esua. MCV va fi ridicat atunci cand ne vom fi indeplinit angajamentele.

Intrebat daca e posibil totusi ca Bruxelles-ul sa ridice MCV-ul Romaniei doar pentru faptul ca va prelua presedintia UE, europarlamentarul PMP a raspuns: "Ar fi o mare greseala din partea UE daca s-ar gandi sa o faca, dar nu o va face". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro