Si masinile se amaneteaza: cat de repede primesti banii, ce comisioane platesti si cum poti sa-ti pierzi automobilul

Si masinile se amaneteaza: cat de repede primesti banii, ce comisioane platesti si cum poti sa-ti pierzi automobilul

Cum se obtin banii Pentru imprumutul acordat de un amanet auto din Bucuresti, de exemplu, clientii trebuie sa aiba la indemana o serie de documente printre care cartea de identitate a proprietarului si cartea de identitate a masinii, precum si talonul autoturismului.

acum 75 luni (25 Oct 2016)

Daca ai o masina si urgenta nevoie de bani, trebuie sa astepti doar 30 de minute si problema se rezolva. Asa cum se intampla in cazul bijuteriilor sau altor bunuri lasate drept gaj in schimbul banilor imprumutati, unii patroni au decis sa practice acest tip de afacere si pentru detinatorii de automobile.

Cum se obtin banii

Pentru imprumutul acordat de un amanet auto din Bucuresti, de exemplu, clientii trebuie sa aiba la indemana o serie de documente printre care cartea de identitate a proprietarului si cartea de identitate a masinii, precum si talonul autoturismului. Comisionul practicat este in medie de 0.20%/ zi din valoarea sumei acordata sub forma de imprumut si poate scadea pana la 0.12 %/zi, in functie de suma solicitata si perioada contractului.

"Le oferim clientilor servicii rapide si de calitate, adaptate nevoilor fiecarui client in parte, pentru ca fiecare persoana are nevoi si posibilitati diferite!", sustine Adrian Paraschiv, reprezentantul unei societati de tip amanet auto, din Bucuresti.

Cat despre perioada contractuala, de obicei un amanet auto impune o perioada minima de 14 zile, maximum fiind de 30 de zile. In functie de negociere, unele firme pot prelungi contractul cu inca 14 zile, la expirarea termenului de gratie de 30 de zile.

De asemenea, clientii trebuie sa stie faptul ca pot sa returneze banii inainte de expirarea termenului stipulat in contract, fara probleme. In cazul in care termenul de gratie se implineste, iar banii nu sunt inapoiati, aceste societati isi rezerva dreptul de a scoate la vanzare automobilele lasate gaj. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro