Si Lewis Hamilton s-a implicat in scandalul Ilie Nastase. Ce a spus celebrul pilot de Formula 1 despre roman

Si Lewis Hamilton s-a implicat in scandalul Ilie Nastase. Ce a spus celebrul pilot de Formula 1 despre roman

Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton a declarat, joi, ca il inspira mesajul pe care Serena Williams l-a scris pe Instagram dupa comentariul discriminatoriu facut de Ilie Nastase la adresa ei.

acum 77 luni (28 Apr 2017)

Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton a declarat, joi, ca il inspira mesajul pe care Serena Williams l-a scris pe Instagram dupa comentariul discriminatoriu facut de Ilie Nastase la adresa ei. Hamilton spune ca este total de acord cu ce a scris Williams, "o femeie de culoare puternica si independenta", informeaza "The Guardian". Cred ca a fost frumos ceea ce a scris ea, fiind o femeie de culoare puternica si independenta. Este nu doar unul din cei mai importanti oameni pe care ii cunosc, ci si un lider innascut, astfel ca decat sa reactionez negativ, sa citesc ceea ce a scris ea ma inspira si sper sa ii inspire si pe altii", a spus Hamilton, care a redistribuit pe Instagram mesajul de luni al Serenei Williams.

"Ma dezamageste sa aflu ca traim intr-o societate in care oameni ca Ilie Nastase pot face astfel de comentarii rasiste la adresa mea si a copilului meu nenascut si comentarii sexiste impotriva colegelor mele. Am spus-o o data si o voi spune din nou, lumea a ajuns atat de departe, dar totusi mai are mult de parcurs. Voi continua sa iau atitudine si sa ma ridic pentru ceea ce este drept. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro