Si-au gasit sfarsitul pe "soseaua mortii" din Baragan. Tragediile in care au murit Laura Stoica si sotii Ion Aldea Teodorovici

Si-au gasit sfarsitul pe

In urma cu 24 de ani, pe data de 30 octombrie, sotii Doina si Ion Aldea Teodorovici isi pierdeau viata intr-un cumplit accident rutier, petrecut in zona localitatii Cosereni, judetul Ialomita, pe DN2-A. "cauza accidentului: viteza excesiva si plus neatentia si chiar atipirea la volan (...) nu a fost vorba de nicio defectiunea, directia, franele si luminile in regula eliminand orice suspiciune" scrie ziarul "Ialomita" la inceput de noiembrie 1992.

acum 91 luni (19 Nov 2016)

In urma cu 24 de ani, pe data de 30 octombrie, sotii Doina si Ion Aldea Teodorovici isi pierdeau viata intr-un cumplit accident rutier, petrecut in zona localitatii Cosereni, judetul Ialomita, pe DN2-A. Indragitii artisti basarabeni se intorceau de la un concert din Bucuresti si doreau sa ajunga catre Chisinau. La ora 02,00, masina in care cei doi se aflau a s-a izbit cu putere de un copac, moartea artistilor survenind pe loc. Moarte invaluita in mister Datorita implicarii lor in sustinerea ideii de uniune nationala dintre Basarabia si Romania, moartea artistilor din Republica Moldova a fost pusa chiar si pe seama unui asasinat. Ipoteza a fost lansata de ziarul "Adevarul" intr-o stire publicata la cateva zile de la producerea tragediei rutiere. Oricat de mare ar fi fost viteza cu care circula, ar fi trebuit sa se sfarame partea din fata.

Putinele declaratii oferite de autoritati in urma cu 24 de ani au infirmat toate aceste zvonuri cu privire la posibila existenta a mainii criminale care sa-i fi condamnat la moarte pe Doina si Ion Aldea Teodorovici. Fost sef al Serviciului Rutier Ialomita, maiorul Vasile Galateanu oferea 1992 presei locale din Slobozia explicatia potrivit careia s-a produs accidentul rutier de la Cosereni. "cauza accidentului: viteza excesiva si plus neatentia si chiar atipirea la volan (...) nu a fost vorba de nicio defectiunea, directia, franele si luminile in regula eliminand orice suspiciune" scrie ziarul "Ialomita" la inceput de noiembrie 1992.

Artista se intorcea de la un concert sustinut la Urziceni si, pe DN2-A, dupa localitatea Cosereni, masina in care se afla a fost implicata intr-un accident rutier. Automobilul in care artista se afla impreuna cu logodnicul sau Cristian Margescu a fost lovita in plin de o Dacie, care a patruns pe contrasens, impactul fiindu-le fatal celor doi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro