Si-a violat fiica pentru a se razbuna pe nevasta: "Ti-am facut-o pe fiica-ta cum am vrut eu"

Si-a violat fiica pentru a se razbuna pe nevasta:

La audiere in fata procurorului, Antonel Morun a venit cu o poveste greu de crezut, sustinand ca, de fapt, fiica sa adoptiva l-ar fi santajat sa faca sex cu ea, ca sa nu ii spuna mamei sale ca el ar fi avut o legatura extraconjugala.

acum 50 luni (21 Aug 2016)

Pe 12.03.2016, galateanul Antonel Morun se afla in locuinta sa din satul Vames, comuna Piscu, cand intre el si fiul sau a izbucnit un conflict spontan. Baiatul, Dumitru Adi Morun, si-a lovit tatal cu un picior de la un scaun, dupa care a dat sa plece, dar Antonel Morun nu a vrut sa lase "fapta" nepedepsita. Barbatul in varsta de 47 de ani a luat un cutit si l-a infipt fara mila in spatele fiului sau.

Tanarul a fost transportat de urgenta la spital, unde medicii au reusit sa ii salveze viata, victima avand nevoie de 30-35 de zile de ingrijiri medicale pentru a-si reveni. La audiere in fata procurorului, Antonel Morun a venit cu o poveste greu de crezut, sustinand ca, de fapt, fiica sa adoptiva l-ar fi santajat sa faca sex cu ea, ca sa nu ii spuna mamei sale ca el ar fi avut o legatura extraconjugala.

Antonel Morun a fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Tribunalul Galati pentru tentativa la omor si viol, iar judecatorii au decis pe 16 august sa mentina arestarea preventiva a barbatului pentru urmatoarele 60 de zile. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro