Si-a macelarit tatal cu securea. Criminalul fusese externat recent de la Psihiatrie

Si-a macelarit tatal cu securea. Criminalul fusese externat recent de la Psihiatrie

Un barbat de 33 de ani din comuna Banisor, judetul Salaj, a fost arestat pentru 30 de zile sub acuzatia de omor, dupa ce si-a omorat tatal cu mai multe lovituri de secure. Femeia in varsta de 43 de ani era internata la Centrul de recuperare a bolnavilor neuropsihici de la Jibou si fusese adusa acasa cu doar doua saptamani inainte.

acum 32 luni (7 Aug 2017)

Un barbat de 33 de ani din comuna Banisor, judetul Salaj, a fost arestat pentru 30 de zile sub acuzatia de omor, dupa ce si-a omorat tatal cu mai multe lovituri de secure. Potrivit reprezentantilor Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj, abominabila fapta s-a petrecut in noaptea de 4 spre 5 august, cand, pe fondul unui conflict mai vechi, Liviu Florin Buciu, a luat o secure si a intra in camera in care dormea tatal sau, lovindu-l atat in zona capului, cat si peste corp.

"Inculpatul are probleme de natura psihica, fiind externat recent de la Psihiatrie, unde a urmat un tratament de specialitate", ne-a declarat Crin Bologa, prim-procurorul Parchetului salajean. Femeia in varsta de 43 de ani era internata la Centrul de recuperare a bolnavilor neuropsihici de la Jibou si fusese adusa acasa cu doar doua saptamani inainte. S-a dovedit, insa, a fi o decizie extrem de proasta, pentru ca, intr-un moment in care fata a ramas singura cu mama ei acasa, aceasta a omorat-o pe cea care i-a dat viata cu lovituri de satar in zona capului si a corpului.

Arestata initial pentru 30 de zile, ucigasa a scapat de raspunderea penala pentru fapta sa, dupa ce expertiza medico-legala psihiatrica la care a fost supusa a aratat ca aceasta nu are discernamant. In aceste conditii, ea a fost internata la Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Stei, judetul Bihor, "pana la insanatosire sau pana la ameliorarea care inlatura starea de pericol ce a determinat luarea masurii". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro