Showroom Jaguar deschis la Iasi. Cel mai nou model al producatorului britanic costa minimum 70.000 de euro

Showroom Jaguar deschis la Iasi. Cel mai nou model al producatorului britanic costa minimum 70.000 de euro

Showroom-ul Jaguar - Land Rover este deschis de astazi, 28 octombrie, la Iasi, pe bulevardul Pacurari. Jaguar F-Type Coupe, cel mai nou model Jaguar Cea mai modesta optiune este un V6 de 3.0 litri, de 340 de cai putere.

acum 109 luni (28 Oct 2014)

Showroom-ul Jaguar - Land Rover este deschis de astazi, 28 octombrie, la Iasi, pe bulevardul Pacurari. Investitia apartine omului de afaceri Bogdan Pitigoi, patronul dealerului Casa Auto-Tester, care comercializeaza deja la Iasi majoritatea marcilor de automobile existente pe piata interna.

Spatiul de expunere, spun administratorii, este de aproximativ 500 de metri patrati si poate expune pana la 11 autovehicule ale celor doua braduri britanice.

Service-ul are 600 de metri patrati, dotat cu aparatura de diagnoza, utilaje si softuri conforme normelor producatorilor Jaguar si Land Rover.

Precedentul showroom Jaguar din Romania a fost deschis in luna iunie 2014 la Bucuresti de catre Tiriac Auto, dealer oficial al marcilor Jaguar, Land Rover si Range Rover in Romania

Cea mai recenta lansare a grupului britanic este Jaguar F-Type Coupe. Cea mai ieftina versiune a acestuia pleaca de la 71.300 de euro cu TVA inclus pe piata din Romania.

Jaguar F-Type Coupe, cel mai nou model Jaguar

Cea mai modesta optiune este un V6 de 3.0 litri, de 340 de cai putere. Varful de gama este F-Type Coupe R, care preia motorul V8 supraalimentat de la XKR-S si XKR-S GT. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro