Show-ul "The Ultimate Thriller - The Michael Jackson Tribute", cu cel mai bun impersonator al Regelui Pop, la TVR

Faimoasa chitarista Jennifer Batten, coregraful LaVelle Smith Jr., compozitorul si inginerul de sunet Michael Prince, basistul Sam Sims - figuri ramase emblematice pentru aparitiile alaturi de Michael Jackson - si restul echipei starului pop s-au intalnit din nou pe aceeasi scena, la sapte ani de la disparitia Regelui.

acum 86 luni (6 Oct 2016)

Faimoasa chitarista Jennifer Batten, coregraful LaVelle Smith Jr., compozitorul si inginerul de sunet Michael Prince, basistul Sam Sims - figuri ramase emblematice pentru aparitiile alaturi de Michael Jackson - si restul echipei starului pop s-au intalnit din nou pe aceeasi scena, la sapte ani de la disparitia Regelui. Show-ul sustinut alaturi de cel mai bun impersonator al lui Michael Jackson, pus in scena cu ajutorul unei tehnologii de ultima generatie, poate fi vazut la TVR 1 si TVR HD vineri seara, pe 7 octombrie, de la ora 23:10.

Dupa mai bine de doi ani de negocieri, familia lui Michael Jackson a fost de acord ca toata echipa megastarului (inginer de sunet, chitarist, basist, coregraf, dansatori, backing vocals etc.) sa se reuneasca special pentru acest spectacol-tribut, care imbina hit-urile promovate in turneele "Bad" si "Dangerous".

Cel mai bun impersonator al lui Michael Jackson, atat din punct de vedere vocal, cat si coregrafic, ajutat de tehnologie de ultima generatie (audio, video, efecte vizuale holografice, efecte pirotehnice, led wall-uri gigant etc.), ii va face pe cei care vor urmari, vineri seara, show-ul de la TVR 1 si TVR HD, sa creada ca Regele n-a murit!

Prima venire a Regelui pop in tara noastra a fost pe 1 octombrie 1992, cand cariera lui Michael Jackson era la apogeu. Pentru Romania acelor vremuri, evenimentul era atat de important, incat nu a avut doar o mare importanta artistica, ci si una politica. Romania era atunci a treia oprire a lungului sir de spectacole, dupa Praga si Budapesta.

Show-ul "The Ultimate Thriller - The Michael Jackson Tribute" in Romania a fost organizat de Music Management Event, in parteneriat cu TVR. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro