"Show de seara" cu Viorel Dragu revine cu un nou sezon la Comedy Central. Cine este primul invitat special

De data aceasta, Show de seara cu Viorel Dragu va avea sapte episoade, fiecare cu o durata de 30 de minute, la care se adauga un episod special dedicat sarbatorilor de iarna.

acum 77 luni (2 Nov 2017)

De data aceasta, Show de seara cu Viorel Dragu va avea sapte episoade, fiecare cu o durata de 30 de minute, la care se adauga un episod special dedicat sarbatorilor de iarna. Echipa de scenaristi si corespondenti care apar in emisiune este formata in continuare din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frinculescu, Sorin Parcalab, Toma Alexandru si Cristi Popesco, doar ca acum promit sa fie "mai amuzanti, mai actuali si, in primul rand, mai bine platiti".

Actorul Mihai Bobonete este primul invitat al lui Viorel Dragu la "Un show de seara" FOTO Comedy Central Formatul emisiunii Show de seara cu Viorel Dragu permite si o analiza satirica a stirilor saptamanii, si o dezbatere - intre prezentator si corespondenti sau celebritati invitate - a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale. Aceasta este prima emisiune 100% autohtona de satira realizata si difuzata de Comedy Central in Romania. In fiecare luni, se va difuza un nou episod, urmat de reluarea celui de saptamana trecuta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro