Sharon Stone: "Am avut 5% sanse de supravietuire. A durat ani sa invat din nou sa vorbesc"

Sharon Stone:

Intr-un interviu pentru Radio Times, Sharon Stone a vorbit in premiera despre problemele de sanatate grave pe care le-a avut in 2001, cand la varsta de 43 de ani a suferit un accident vascular cerebral, iar medicii credeau ca sansele de supravietuire sunt minime spre inexistente. S-a facut remarcata dupa ce a jucat alaturi de Arnold Schwarzenegger in thrillerul SF "Total Recall" din 1990 si a devenit o vedeta de talie mondiala gratie rolului din thrillerul erotic "Basic Instinct" din 1992, regizat de Paul Verhoeven, pentru care a primit o nominalizare la Globul de Aur.

acum 28 luni (14 Feb 2018)

Intr-un interviu pentru Radio Times, Sharon Stone a vorbit in premiera despre problemele de sanatate grave pe care le-a avut in 2001, cand la varsta de 43 de ani a suferit un accident vascular cerebral, iar medicii credeau ca sansele de supravietuire sunt minime spre inexistente.

"Am avut un accident vascular cerebral si o hemoragie pe creier care a durat noua zile care mi-au schimbat viata pentru totdeauna. Am avut o sansa de supravietuire de 5%", a marturisit actrita.

Stone a precizat ca a paralizat partial si si-a pierdut aproape toate simturile de pe partea stanga, ceea ce a insemnat ani de recuperare in care a trebuit sa reinvete abilitati de baza precum citirea, scrierea si vorbirea.

Sharon Stone, alaturi de unul dintre fii ei la gala Globurile de Aur 2018 FOTO Guliver/Getty Images

Sharon Stone a adaugat ca televiziunea a fost unul dintre lucrurile care au ajutat-o sa se recupereze.

Sharon Stone, nascuta pe 10 martie 1958, este un fost model profesionist, care a renuntat la moda pentru a deveni actrita si producatoare de film. S-a facut remarcata dupa ce a jucat alaturi de Arnold Schwarzenegger in thrillerul SF "Total Recall" din 1990 si a devenit o vedeta de talie mondiala gratie rolului din thrillerul erotic "Basic Instinct" din 1992, regizat de Paul Verhoeven, pentru care a primit o nominalizare la Globul de Aur. A fost nominalizata la Oscar si a castigat Globul de Aur la categoria Cea mai buna actrita in rol principal gratie evolutiei sale din drama "Casino" (1995), regizata de Martin Scorsese. A primit alte doua nominalizari la Globul de Aur pentru rolurile din drama "Puternicii/ The Mighty" (1998) si comedia "Muza/ The Muse" (1999). In 2004, a castigat premiul Emmy pentru evolutia sa din serialul "Cabinet de avocatura/ The Practice". A jucat si in alte filme de succes, precum "Mascul necrutator/ Alpha Dog" (2006), "Bobby" (2006)... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro