Shannen Doherty, la prima aparitie dupa ce a terminat chimioterapia: "Cancerul, oricat de greu, a fost o binecuvantare"

Shannen Doherty, la prima aparitie dupa ce a terminat chimioterapia:

Totodata, Doherty, care a fost aplaudata pentru faptul ca a oferit o adevarata lectie de viata in ultimii doi ani, a precizat ca nu se considera o sursa de inspiratie: "Marc este inspiratia mea, pentru ca lucrurile cu care se confrunta zi de zi fac ca boala mea sa para usoara, chimioterapia si radiatiile nu te scapa de scenele la care el asista. Shannen Doherty, alaturi de Marc Ching FOTO Getty Images/today.com De cand a fost diagnosticata, Shannen Doherty si-a documentat boala, publicand pe retelele sociale fotografii sfarsietoare in care expunea momentele grele prin care a trecut si impartasind traumele bolii.

acum 73 luni (8 Mar 2017)

Shannen Doherty a pasit pe covorul rosu la o gala caritabila dedicata animalelor fara stapani, marcand astfel prima aparitie publica de cand a finalizat tratamentul pentru cancer la san. Cu aceasta ocazie, actrita a vorbit si despre lupta istovitoare cu boala, precizand insa ca se simte foarte bine dupa tratamentul agresiv pe care l-a urmat. Pentru mine, cancerul, oricat de greu, a fost o binecuvantare, m-a schimbat ca om pentru totdeauna, mi-a schimbat viata in moduri pe care nici macar nu le pot explica in cuvinte", a marturisit actrita pentru revista "People". Shannen Doherty, la prima aparitie publica FOTO Getty Images/today.com De asemenea, actrita a vorbit despre oamenii care i-au fost alaturi si au ajutat-o sa depaseasca aceasta cumpana, laudandu-l pe Marc Ching, fondatorul Animal Hope and Wellness Foundation si organizatorul galei caritabile. "Am avut cativa eroi in viata mea: tatal meu, care a murit in urma cu mai bine de sase ani, el a fost cel mai bun prieten al meu si un adevarat erou. Marc este un erou pentru mine, este un exemplu, este un om pe care il admir foarte mult, mi-as dori sa fiu asemeni lui, mi-as dori sa fac ceea ce face el", a declarat artista. Totodata, Doherty, care a fost aplaudata pentru faptul ca a oferit o adevarata lectie de viata in ultimii doi ani, a precizat ca nu se considera o sursa de inspiratie: "Marc este inspiratia mea, pentru ca lucrurile cu care se confrunta zi de zi fac ca boala mea sa para usoara, chimioterapia si radiatiile nu te scapa de scenele la care el asista. Shannen Doherty, alaturi de Marc Ching FOTO Getty Images/today.com De cand a fost diagnosticata, Shannen Doherty si-a documentat boala, publicand pe retelele sociale fotografii sfarsietoare in care expunea momentele grele prin care a trecut si impartasind traumele bolii.

Actrita a fost diagnosticata cu cancer la san in februarie 2015 si a trecut prin opt runde de chimioterapie. O experienta traumatizanta a fost piederea parului, cu care s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro