Sfecla rosie, cel mai puternic dusman al tumorilor. Cata trebuie sa consumam si ce substante minune contine

Sfecla rosie, cel mai puternic dusman al tumorilor. Cata trebuie sa consumam si ce substante minune contine

"Sfecla rosie este un complex de vitamine si minerale cum rar mai gasim si, in plus, vindeca tumori, afectiuni ale ficatului, afectiuni cardiovasculare, digestive, intareste imunitatea si este un puternic antiinflamator, detoxifiant si energizant. Sucul de sfecla rosie este un aliat de nadejde in tratarea cancerului de plamani, colon si stomac, usurand digestia", precizeaza medicul.

acum 44 luni (12 Dec 2016)

"Sfecla rosie este un complex de vitamine si minerale cum rar mai gasim si, in plus, vindeca tumori, afectiuni ale ficatului, afectiuni cardiovasculare, digestive, intareste imunitatea si este un puternic antiinflamator, detoxifiant si energizant. Sfecla rosie contine tot complexul de vitamina B, potasiu, mangan, vitamina C, vitamina A, magneziu, fosfor, iod, calciu, sulf, antioxidanti si fier, cu alte cuvinte tot ceea ce organismul are nevoie", explica pe blog-ul sau medicul Catalin Luca.

Ce boli vindeca

Sfecla rosie se poate consuma sub diverse forme, fie o putem stoarce si bea sucul, fie o consumam cruda sub forma de salata sau fiarta, fie in supa sau in piureuri, fie la cuptor. O multime de preparate culinare pot capata culoare, savoare si un plus de vitamine prin simpla adaugare a sfeclei rosii.

Sucul de sfecla rosie, pe langa beneficiile aduse organismului, este si un aliat redutabil in boli grave, precum cancerul, precum si in ameliorarea efectelor chimioterapiei si radioterapiei, spun specialistii.

"Pentru inceput, se recomanda a se consuma sucul de la 250 de grame de sfecla pe zi, crescand apoi treptat cantitatea. Sucul de sfecla rosie este un aliat de nadejde in tratarea cancerului de plamani, colon si stomac, usurand digestia", precizeaza medicul.

Protejeaza ficatul: Sucul de sfecla rosie protejeaza celulele hepatice, ajuta la regenerarea acestora si le stimuleaza sa functioneze normal.

Proprietati antitumorale: Sfecla rosie contine enzime si substante cu proprietati antitumorale, ceea ce inseamna ca sucul si salata sunt cele mai bune pentru tratarea si prevenirea tumorilor canceroase. Consumata in mod regulat, previne si trateaza leucemia, cancerul pulmonar, de colon, cel rectal si cel gastric datorita faptului ca aceasta este bogata in substante antioxidante.

Tine tensiunea sub control: o jumatate de pahar de sfecl... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro