Sfaturi simple de amenajare pentru a aduce primavara in casa

Sfaturi simple de amenajare pentru a aduce primavara in casa

> Uite, spre exemplu, primavara transformarile pot fi unele dintre cele mai spectaculoase, pentru ca se schimba cromatic si se imbogateste foarte mult fata de iarna dominata de alb, gri si verde de brad.

acum 37 luni (18 Mar 2017)

>

Uite, spre exemplu, primavara transformarile pot fi unele dintre cele mai spectaculoase, pentru ca se schimba cromatic si se imbogateste foarte mult fata de iarna dominata de alb, gri si verde de brad. Acum apar florile, pastelate si delicate, ce improspateaza casa si o umplu de vitalitate.

Pentru ca la fiecare nou sezon incerc sa schimb cate ceva prin casa pentru a da un suflu nou ambientului, mi-am facut o mica lista cu lucruri pe care trebuie sa le fac. Fie ca sunt bulbi, fie ca sunt buchete, florile parfumeaza casa, iar asta pe mine ma face sa ma simt extraordinar. Sa strang blanurile de pe fotolii si canapele. Iarna imi plac textilele pufoase, asa ca le pun peste tot pe unde pot pentru a ma inveli cand simt vantul cum suiera pe la colturi. Acum nu mai e nevoie de asa ceva, deja temperaturile sunt pe plus si directia este una pozitiva. Sa schimb napronul de pe masa. Am o mini colectie de naproane (acele stergare inguste ce se pun pe mijlocul mesei; Sa cumpar bulbi sau seminte de flori si condimente si sa le plantez in ghivece pentru a da viata fiecarui pervaz din casa, dar si teraselor.

Despre schimbari rapide de decor intr-o forma mai extinsa am scris si pe blogul personal. Si tot acolo am enumerat si alte idei de aducere a frumusetii primaverii in casele noastre. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro