Sfaturi pentru sex in 1861, conform unui manual de educatie sexuala: cum aflau femeile daca vor naste fete sau baieti

Cartea este, de fapt, un manual complet de educatie sexuala conform informatiilor din secolul al XIX-lea, informeaza cotidianul spaniol El Pais Digestia, "sfanta" inainte de a intretine raporturi sexuale Sexul cu stomacul plin nu era recomandat in cartea lui Asthon, care explica de ce trebuie ca iubitii sa astepte doua-trei ore necesare digestiei. In zilele noastre, referitor la consumul de alcool inainte de sex, doctorul Froilan Sanchez, specializat in disfunctii sexuale si in terapie de cuplu, subliniaza ca acesta "are o faima nemeritata de a fi un excitant sexual eficient, desi studiile derulate atat pe barbati, cat si pe femei, demonstreaza ca are efecte negative in acest spectru".

acum 100 luni (30 Mar 2016)

Totusi, acest flux constant de cunoastere nu presupune intotdeauna o formare mai buna, cum se intampla, de exemplu, in cazul educatiei sexuale.

Pentru a va verifica, puteti consulta "Cartea naturii", scrisa in anul 1861 de americanul James Asthon, autodeclarat profesor de Fiziologie Sexuala si care anunta ca aceasta carte reprezinta modalitatea de "a oferi informatii tinerilor care se gandesc sa se casatoreasca, despre filosofia procrearii si relatiile sexuale, aratandu-le cum sa evite conceptia si procrearea nedorita".

Cartea este, de fapt, un manual complet de educatie sexuala conform informatiilor din secolul al XIX-lea, informeaza cotidianul spaniol El Pais

Digestia, "sfanta" inainte de a intretine raporturi sexuale

Sexul cu stomacul plin nu era recomandat in cartea lui Asthon, care explica de ce trebuie ca iubitii sa astepte doua-trei ore necesare digestiei.

"Momentul adecvat pentru a va bucura de raporturile sexuale este un considerent important, avand in vedere ca, in acest sens, va pot scapa din vedere indigestia si alte afectiuni ale stomacului. Persoanele care sunt predispuse la acest tip de afectiuni nu trebuie sa intretina relatii sexuale chiar inainte de a manca, si nici la scurt timp dupa ce au servit una din mesele principale ale zilei.

FOTO fitbody.ro Alcool pe post de afrodiziac

Exista alimente care ne ajuta la stimularea libidoului?

Atfel, Ashton explica in cartea lui urmatorul aspect: "Alimentele care stimuleaza organele sexuale sunt, in special, molusca sau pestele de mare de orice tip, si broasca testoasa, deoarece acestea contin fosfor. Autorul manualului de educatie sexuala mai recomanda si bauturi precum berea, vinul sau cafeaua, dar totodata contraindica bauturile "pentru buna dispozitie", adica spirtoasele, existand posibilitatea ca acestea sa nu-i transpuna pe indragostiti in starea necesara intretinerii de raporturi sexuale si pentru a evita nep... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro