Sfatul unui fost politist din Cluj, umilit de sefi dupa ce a vrut sa-l sanctioneze in trafic pe adjunctul IPJ, pentru agentul Godina: "Sa aiba grija si cum calca!"

Sfatul unui fost politist din Cluj, umilit de sefi dupa ce a vrut sa-l sanctioneze in trafic pe adjunctul IPJ, pentru agentul Godina:

Iesirea la pensie a sefului Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, Ioan Aron, dupa ce l-a umilit pe politistul Marian Godina in fata colegilor pentru ca a amendat un sofer care nu acordase prioritate unui pieton, nu este privita cu mare entuziasm de Sergiu Todea, clujeanul care a trecut printr-o situatie similara. Vazand ca nu se lasa impresionat de legitimatia sa de ajunct al sefului IPJ, mai mult acesta spunandu-i ca nu-l cunoaste, Pintea a chemat la locul incidentului un alt politist de la Rutiera, care si-a cerut scuze si l-a lasat sa plece fara a fi sanctionat. Seful Politiei Brasov nu demisioneaza, dar se pensioneaza Politistul Marian Godina il acuza pe seful IJP Brasov de plagiat la lucrarea de doctorat Marian Godina continua dezvaluirile de la IJP Brasov Scandal la IJP Brasov.

acum 71 luni (22 Feb 2016)

Iesirea la pensie a sefului Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, Ioan Aron, dupa ce l-a umilit pe politistul Marian Godina in fata colegilor pentru ca a amendat un sofer care nu acordase prioritate unui pieton, nu este privita cu mare entuziasm de Sergiu Todea, clujeanul care a trecut printr-o situatie similara. Seful IPJ Brasov a iesit la pensie, pentru ca i s-a atras atentia ca asa e cel mai bine, ca astfel se va dezamorsa situatia. Sunt ferm convins ca sunt probleme la fel de mari in orice inspectorat de politie din tara. Peste o perioada, sunt convins ca iar o sa fie un caz de genul acesta", spune fostul politist care s-a luptat doi ani cu conducerea IPJ Cluj si, in ciuda faptului ca a castigat trei procese, si-a dat demisia. Dovada este si faptul ca la cativa ani dupa cazul meu a aparut si cazul Godina ale carui necazuri au pornit de la faptul ca a fost corect", spune Todea. El crede ca sistemul de va schimba atunci cand numirea sefilor va fi depolitizata: "solutia pentru curatarea societatii romanesti este ca fiecare sef de institutie publica, nu numai sefii Politiei, sa nu mai fie numit politic, ci pe baza de competenta. Seful IPJ Brasov a iesit la pensie, pentru ca i s-a atras atentia ca asa e cel mai bine, ca astfel se va dezamorsa situatia. Sunt ferm convins ca sunt probleme la fel de mari in orice inspectorat de politie din tara. Peste o perioada, sunt convins ca iar o sa fie un caz de genul acesta" Sergiu Todea, fost politist "Godina trebuie sa aiba grija si cum calca" Sergiu Todea spune ca lupta impotriva sitemului i-a cauzat "multe zile negre si nopti albe". El il sfatuieste pe Marian Godina sa fie foarte atent: "trebuie sa aiba grija la comportamentul sau, la atitudine, la actele pe care le intocmeste pentru ca totul va fi verificat, iar daca vor gasi cea mai mica chichita o vor face sa para o problema foarte mare pentru a-l discredita in ochii publicului. De asemenea, clujeanul il sfatuieste sa "mearga pana la capat cu dezvaluirile, sa-i lovea... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro