Sfarsitul Epocii Vadim. Istoria unei vieti dedicate insultei si scandalului: "Tara nu mai poate fi condusa decat cu mitraliera"

Sfarsitul Epocii Vadim. Istoria unei vieti dedicate insultei si scandalului:

Corneliu Vadim Tudor s-a nascut la 28 noiembrie 1949, la Bucuresti. Ziarele din Vest au scris articole ample in care isi manifestau ingrijorarea in fata posibilitatii ca Romania sa fie condusa de un presedinte cu o retorica extremista, xenofoba si antisemita, iar de la Bruxelles se transmitea un mesaj clar: "In cazul in care Vadim Tudor va iesi presedinte, se ia in calcul suspendarea oricaror negocieri cu Romania". Una e filmata la un club de pederasti din Anglia, unde Bombonel se harjoneste cu mai multi handralai, toti in pielea goala, dar el consuma si cocaina.(...) Aceste informatii sunt strict autentice si, indiferent cat va fura regimul Iliescu-Nastase la 28 noiembrie 2004, ele vor duce fie la alegeri anticipate, fie la o mare revolta populara, pana la Paste. In timpul discursului tinut de Traian Basescu in fata camerelor reunite, Vadim a fluierat si a dat cu "huo" alaturi de alti membri ai PRM, dupa care i-a amenintat pe sustinatorii presedintelui ca ii arunca de la balcon. Si-a pus la incercare memoria si cultura generala la "Te pui cu blondele" si si-a scos masina la vanzare, in direct, la o emisiune de la Kanal D.

acum 60 luni (15 Sep 2015)

Corneliu Vadim Tudor s-a nascut la 28 noiembrie 1949, la Bucuresti. In anii '70-'80, a fost ziarist la "Romania libera" si la "Agerpres". A fost acuzat de plagiat si a scris nenumarate ode Ceausestilor, ramanand pana la moarte un aprig aparator al memoriei fostului dictator. Dintr-o publicatie care se voia a fi culturala, "Romania Mare" a devenit un furtun de abjectie, cu care Vadim a stropit fara ezitare in toata clasa politica romaneasca. In paginile publicatiei, Vadim a practicat un limbaj violent, antisemit si rasist, fiind de multe ori adus in fata justitiei pentru calomnie si discriminare. PRM a inregimentat divizii intregi de fosti securisti, cazuti in dizgratie dupa schimbarile de la Revolutie. La inceputul carierei sale politice, Corneliu Vadim Tudor s-a facut remarcat prin duritatea declaratiilor la adresa maghiarilor: "Vom pune cu totii mana pe arme, daca ungurii se razvratesc", spunea Vadim la mijlocul anilor '90.

In 1993, Corneliu Vadim Tudor, pe atunci senator PRM, si Aristide Dragomir, fost deputat FSN, se umpleau de sange pe holurile Parlamentului Romaniei. A fost cea mai crancena bataie care a avut loc in Parlamentul Romaniei de la Revolutie si pana acum.

Voia sa conduca tara cu mitraliera

Corneliu Vadim Tudor a continuat sa condimenteze viata politica romaneasca. Si-a pus toata presa in cap dupa ce i-a acuzat pe ziaristii acreditati la Senat ca "beau alcool, fac dragoste in sala Omnia, in timpul sedintelor si fura sulurile cu hartie igienica din wc-uri".

In 1994, Vadim a pus tara pe jar sustinand ca are informatii conform carora presedinele Ion Iliescu urmeaza sa fie asasinat pentru a fi readus in tara Regele Mihai. In 1999, Vadim a regizat un scandal sexual in care presedintele de la acea vreme, Emil Constantinescu, era acuzat ca a avut o legatura extraconjugala cu actrita Rona Hartner. In urma cu cativa ani, actrita a recunoscut ca totul a fost o i... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro