SFANTA PARASCHEVA 2014. Victor Ponta, huiduit la slujba de SFANTA PARASCHEVA

SFANTA PARASCHEVA 2014. Victor Ponta, huiduit la slujba de SFANTA PARASCHEVA

Aproximativ 6.000 de persoane au asistat la slujba de Sfanta Parascheva de la Catedrala Mitropolitana din Iasi, mitropolitul Moldovei, IPS Teofan, indemandu-i pe oameni sa plece acasa imbogatiti si sa fie luptatori, in acelasi timp el spunand ca s-a simtit jenat ca o parte din pelerini nu au avut cazare.

acum 104 luni (14 Oct 2014)

Premierul a asiatat la slujba de Sfanta Parascheva alaturi de sotia sa, Daciana, de presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ministrul Muncii, Rovana Plumb, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, vicepresedintele PSD Gheorghe Nichita, primar al Iasiului, presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, vicepresedintele PNL Varujan Vosganian, precum si parlamentari de Iasi, scrie Mediafax.ro.

La finalul ceremoniei religioase, Victor Ponta si ceilalti politicieni au intrat, impreuna cu mitropolitul Moldovei si Bucovinei, IPS Teofan, in cladirea administrativa a Mitropoliei Moldovei, iar pe portiunea de aproximativ 150 de metri pana la cladirea administrativa premierul s-a oprit si a vorbit cu mai multi oameni, unii urandu-i succes la alegerile prezidentiale.

Premierul a iesit din cladirea catedralei dupa aproximativ 20 de minute, indreptandu-se, alaturi de ceilalti politicieni, spre un microbuz parcat in zona Primariei, pentru a merge la masa la un local al Mitropoliei.

Aproximativ 6.000 de persoane au asistat la slujba de Sfanta Parascheva de la Catedrala Mitropolitana din Iasi, mitropolitul Moldovei, IPS Teofan, indemandu-i pe oameni sa plece acasa imbogatiti si sa fie luptatori, in acelasi timp el spunand ca s-a simtit jenat ca o parte din pelerini nu au avut cazare. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro