Sfanta indignare hipstereasca anti-Iohannis. "Gandul ca-l pedepsim pe Iohannis depaseste orice dor de normalitate"

Sfanta indignare hipstereasca anti-Iohannis.

Si nu exagerez, pentru ca tocmai asta uita acesti razboinici on-line: ca batalia s-a purtat cu un an si ceva in urma, la vot, si ei nu s-au prezentat pe campul de lupta. In decembrie 2016, i-am pedepsit pe USR si PNL pentru ca nu-s perfecti si au uscaturi printre ei: nu ne-am prezentat la vot si am dat o majoritate confortabila in Parlament PSD-istilor!

acum 73 luni (18 Jan 2018)

>

In viziunea chibitilor de politica, Iohannis avea obligatia sa faca ceva, orice, ca sa le ia guvernarea oamenilor lui Dragnea. In slujba binelui, presedintele avea dreptul sa incalce legile, Constitutia si chiar vointa populara! Si nu exagerez, pentru ca tocmai asta uita acesti razboinici on-line: ca batalia s-a purtat cu un an si ceva in urma, la vot, si ei nu s-au prezentat pe campul de lupta. Si, mai mult, ca sa-l pedepsim, data viitoare n-o sa ne mai prezentam nici la batalia pentru fotoliul prezidential, ca sa-l lasam fara! Ce conteaza ca in felul asta deschidem calea celor aproximativ 3 milioane de alegatori ai PSD (bazinul lor electoral constant in ultimii 15-20 de ani, conform tuturor statisticilor) sa isi impuna un candidat si la Cotroceni?! Chit ca nu ne-am dus la batalie! In decembrie 2016, i-am pedepsit pe USR si PNL pentru ca nu-s perfecti si au uscaturi printre ei: nu ne-am prezentat la vot si am dat o majoritate confortabila in Parlament PSD-istilor! I-am invatat minte pe USR-isti si liberali! L-am pune la punct vlajganul neamt si apoi ne-am crea si un subiect potrivit de mistouri inteligente pe marginea candidatului nasol pe care il instaleaza PSD-ul in functia de presedinte! Si, unde mai pui ca e si comoda, la-ndemana si familiara: nu ne prezentam la vot.

Asa e si firesc. Chit ca nu ne-am dus la batalie! Noi nu am dat spaga niciodata, n-am copiat la teza niciodata si nici n-am profitat de vreun mic aranjament. Nici nu stiu de unde-s adunati, ca sigur nu-s romani, ca noi. Noi suntem perfecti si numai ceva pur ca sfantul Graal ne poate reprezenta pe masura valorii. Pentru ca Dragnea sigur se va ingrasa si, in cele din urma, va muri. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro