SF-urile, cartile de bucate si volumele de dezvoltare personala sunt preferate de romani in prag de iarna

SF-urile, cartile de bucate si volumele de dezvoltare personala sunt preferate de romani in prag de iarna

Dincolo de scandalurile, care au atins anul acesta Targul de Carte Gaudeamus, dupa lansarea volumelor semnate de Dan Voiculescu si Adrian Nastate, la salonul de carte desfasurat la Romexpo, cel mai mare succes le-au avut volumele de SF, de psihologie si de dezvoltare personala, alaturi de cartile cu bucate. "Codul sufletului", incercare de descifrare Cele mai vandute volume de fictiune, la Grupul Editorial Trei, au fost cele care se afla si in topurile internationale de bestselleruri: "Un sir infinit de testoase" de John Green, "Dinte pentru dinte" de David Lagercrantz, "Fericirea imi scapa printre degete" de Agnes Martin Lugand, "Uitare" de Arnaldur Indri?ason, "Fiica ascunsa" de Elena Ferrante, de la Editura Pandora M.

acum 64 luni (6 Dec 2017)

Dincolo de scandalurile, care au atins anul acesta Targul de Carte Gaudeamus, dupa lansarea volumelor semnate de Dan Voiculescu si Adrian Nastate, la salonul de carte desfasurat la Romexpo, cel mai mare succes le-au avut volumele de SF, de psihologie si de dezvoltare personala, alaturi de cartile cu bucate. Trofeul pentru "cea mai ravnita carte a targului", stabilit tot prin votul publicului, a revenit editurii Litera, pentru volumul "Testamentul lui Abraham", de Igor Bergler, volum publicat de Editura Litera.

Cititori pasionati de invazii extraterestre

Unul dintre cele mai vandute titluri de science-fiction a fost "Problema celor trei corpuri", de Liu Cixin (colectia Nautilus SF, Editura Nemira), romanul castigator al premiului Hugo in 2015. De asemenea "Tobele toamnei", volumul al doilea, de Diana Gabaldon (partea a IV- a din seria Outlander, colectia Nautilus Fantasy) imbina elegant fantasy, fictiunea istorica si o poveste de dragoste care trece dincolo de spatiu si timp. "Belgravia", de Julian Fellowes (colectia Babel) reda povestea unui caz scandalos din Londra anilor 1840, scrisa de creatorul serialului Downton Abbey, care a readus epoca victoriana la moda.

"Codul sufletului", incercare de descifrare

Cele mai vandute volume de fictiune, la Grupul Editorial Trei, au fost cele care se afla si in topurile internationale de bestselleruri: "Un sir infinit de testoase" de John Green, "Dinte pentru dinte" de David Lagercrantz, "Fericirea imi scapa printre degete" de Agnes Martin Lugand, "Uitare" de Arnaldur Indri?ason, "Fiica ascunsa" de Elena Ferrante, de la Editura Pandora M.

Colectiile de psihologie au fost, de asemenea, apreciate de vizitatorii targului, cele mai cumparate carti fiind: "Omul si simbolurile sale" de C. Berke, "Codul sufletului" de James Hillman (nou colectie Misterele inconstientului colectiv), "Sase studii de psihologie" de Jean Piaget (colec... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro