Sezonul patru al serialului "House of Cards" debuteaza in martie pe Netflix

In timpul ultimei dezbateri a principalilor candidati americani la nominalizarea republicanilor pentru alegerile prezidentiale, un alt politician si-a facut jocurile, fara a fi macar pe scena salii de spectacole a Hotelului Venetian din Las Vegas. Aceasta drama politica, inspirata dintr-o carte si o miniserie TV omonima produsa de BBC, a avut de asemenea un impact pozitiv in ceea ce priveste cresterea numarului de abonati ai platformei Netflix, potrivit reprezentantilor acesteia.

acum 55 luni (16 Dec 2015)

In timpul ultimei dezbateri a principalilor candidati americani la nominalizarea republicanilor pentru alegerile prezidentiale, un alt politician si-a facut jocurile, fara a fi macar pe scena salii de spectacole a Hotelului Venetian din Las Vegas. "America, de-abia am inceput", a spus Presedintele Frank Underwood intr-un clip de promovare pentru viitorul sezon patru al serialului "House of Cards".

Frank Underwood, interpretat de Kevin Spacey, si-a lansat si un site de promovare pentru viitorul sezon "House of Cards", FU2016.com. #FU2016 #HouseofCards pic.twitter.com/rVybk7aFmT -- House of Cards (@HouseofCards) December 16, 2015

Serialul fenomen "House of Cards" a debutat pe 1 februarie 2013 in SUA, avand 13 episoade si a fost considerat serialul anului dupa lansare. In cele 60 de minute ale fiecarui episod, puterea, ambitia, sexul, dragostea, lacomia si coruptia din Washington DC vor fi in centrul atentiei, toate avand un loc important in lumea politica din jurul personajelor din "House of Cards".

Primul sezon al serialului a primit noua nominalizari la Primetime Emmy Award, fiind primul serial lansat in exclusivitate online care a avut un numar atat de mare de nominalizari Emmy. De asemenea, in 2013 a fost nominalizat la patru categorii Golden Globe Award si Robin Wright a castigat premiul pentru "cea mai buna actrita intr-un serial" pentru interpretarea din primul sezon.

"House of Cards" a favorizat o noua tendinta in ceea ce priveste modul de vizionare a productiilor de televiziune, favorizand, potrivit unor studii recente, vizionarea compulsiva a unor seriale, deoarece Netflix pune la dispozitia abonatilor sai toate episoadele dintr-un sezon intr-o singura zi.

Aceasta drama politica, inspirata dintr-o carte si o miniserie TV omonima produsa de BBC, a avut de asemenea un impact pozitiv in ceea ce priveste cresterea numarului de abonati ai platf... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro