Sezonul 5 al serialului "Urzeala tronurilor" a aparut pe internet inaintea lansarii oficiale

Un purtator de cuvant al HBO a confirmat informatia aparuta pe Mashable: "Din pacate, se pare ca cele patru episoade ale sezonului urmator careu au aparut pe internet provin de la un grup care a primit aprobarea HBO de a intra in posesia episoadelor.

acum 68 luni (13 Apr 2015)

Cu o zi inaintea premierei mult asteptatul sezon cinci al serialului "Urzeala tronurilor", primele patru episoade au aparut deja pe internet. Conform Mashable patru episoade ale sezonului care va fi lansat pe 13 aprilie au fost incarcate pe mai multe site-uri de torrent.

Un purtator de cuvant al HBO a confirmat informatia aparuta pe Mashable: "Din pacate, se pare ca cele patru episoade ale sezonului urmator careu au aparut pe internet provin de la un grup care a primit aprobarea HBO de a intra in posesia episoadelor. In momentul de fata analizam situatia pentru a vedea cum a fost posibil ca aceasta scurgere de informatii sa aiba loc.". TorrentFreak a dat publicitatii faptul ca episoadele au fost descarcate de 100.000 de ori in primele trei ore de la aparitie.

Intoarcerea serialului pe micile ecrane a impulsionat fanii acestuia din intreaga lume care, in ultima perioada au descarcat de peste 100.000 de ori pe zi episoadele din sezoanele precedente al "Urzelii tronurilor". Compania de securitate pe internet si anti-piraterie Irdeto a realizat o cercetare ale carei rezultate arata ca peste sapte milioane de descarcari ale deiverselor episoade din sezoanele precedente au avut loc in perioada 5 februarie - 6 aprilie.

Conform aceleiasi companii, tara in care s-au inregistrat cele mai multe descarcari ilegale este Brazilia, cu peste un milion de download-uri, urmata de Franta, Statele Unite ale Americii, Canada si Marea Britanie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro