Sezon de schi la capacitate maxima in Poiana Brasov. Toate partiile sunt practicabile. Este liber si la sanius

Sezon de schi la capacitate maxima in Poiana Brasov. Toate partiile sunt practicabile. Este liber si la sanius

Cat costa transportul pe cablu Biletul pentru urcare/coborare cu telecabina sau telegondola este de 20 lei/calatorie pentru adulti si 10 lei pentru copii, iar un bilet cu o urcare si o coborare este 35 de lei pentru adulti si 17 lei pentru copii. Sase puncte costa 30 de lei pentru adulti si 15 lei petnru copii, insa costul pentru fiecare punct scade semnificativ daca sunt achizitionate pachete cu mai multe puncte De exemplu, o cartela de 30 de puncte costa 100 de lei pentru adulti si 55 de lei pentru copii.

acum 38 luni (26 Dec 2017)

Incepand de astazi sunt deschise toate partiile din Poiana Brasov, iar starea zapezii este foarte buna pe intreg domeniul schiabil.

In Poiana Brasov se va putea schia in sezonul rece pe urmatoarele partii: Drumul Rosu (5,8 kilometri) si variantele sale, de 2,95 kilometri lungime, pe partia Lupului (2,62 kilometri) si Kanzel (0,80 kilometri)- toate considerate dificile, pe partiile Sulinar (2,82 kilometri) si variantele sale (1,70 kilometri), de dificultate medie, pe Bradul (0,50 kilometri) si Stadion (0,10 kilometri), de dificultate usoara.

Cat costa transportul pe cablu

Biletul pentru urcare/coborare cu telecabina sau telegondola este de 20 lei/calatorie pentru adulti si 10 lei pentru copii, iar un bilet cu o urcare si o coborare este 35 de lei pentru adulti si 17 lei pentru copii. In cazul cartelelor de acces, acestea vor putea fi achizitionate si/sau incarcate cu 6 pana la 240 de puncte. Sase puncte costa 30 de lei pentru adulti si 15 lei petnru copii, insa costul pentru fiecare punct scade semnificativ daca sunt achizitionate pachete cu mai multe puncte De exemplu, o cartela de 30 de puncte costa 100 de lei pentru adulti si 55 de lei pentru copii. Pentru fiecare urcare in baza cartelei cu puncte, vor fi taxate sase puncte pentru telecabina Capra Neagra si telegondola, doua puncte pentru teleschiurile Bradul si Ruia sub teleferic, si un punct pentru teleschiurile Stadion si Kanzel. Pe langa saniusul clasic cu care suntem obisnuiti cu totii, pe partie se poate practica si tubingul, un sport extrem de popular in occident. Culoarul are de o parte si de alta mantinele pentru siguranta turistilor. In premira anul acesta a fost amenajata si o zona pentru copiii mai mici de 10 ani, pentru acestia fiind amenajat un traseu cu porti si figurine din burete, dar si un carusel.

Pentru copii, preturile sunt de 20 de lei pentru o ora si 40 de lei pentru o zi. Pentru adulti pretur... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro