"Sexul-surpriza", redefinit de un afacerist din Vaslui arestat pentru viol: "Nu e viol, ci arta de a face dragoste"

Detalii halucinante ies la iveala in dosarul de urmarire penala instrumentat de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad in urma plangerii depuse la finele anului trecut de o eleva eminenta, de 17 ani, impotriva lui Andrei-Silvian Spiridon (29 ani). Nu e viol, e arta de a face sex La fel ca in cazul celor sapte violatori din Valeni care au batjocorit eleva de 17 ani care sustineau ca a fost "sex surpriza" nu viol, beizadeaua de Barlad are propria versiune cu privire la cele intamplate in noapte de 25/26 decembrie. Citeste si: Afaceristul acuzat ca a violat o eleva olimpica din Barlad ramane in arest la domiciliu: adio, iesiri din temnita de lux Arest de "lux" pentru barbatul acuzat de viol de olimpica de 17 ani, din Barlad.

acum 57 luni (10 Feb 2016)

Detalii halucinante ies la iveala in dosarul de urmarire penala instrumentat de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad in urma plangerii depuse la finele anului trecut de o eleva eminenta, de 17 ani, impotriva lui Andrei-Silvian Spiridon (29 ani).

Inculpatul acuzat de viol se victimizeaza si incearca sa-i convinga pe anchetatori ca, de fapt, el a fost pacalit de copila siluita. Avocatul barbatului a formulat o plangere penala de inselaciune care a fost anexata la dosarul de viol. Argumentul invocat de inculpat si aparatorul sau se leaga de faptul ca minora nu i-a informat cu privire la faptul ca era sub tutela Protectiei Copilului in momentul in care, printr-un complot al avocatilor ambelor parti, a fost semnat un acord de mediere care a fost lovit de nulitate.

Acordul de mediere a fost semnat pe 7 ianuarie, cu cateva ore inainte sa expire mandatul de retinere pentru 24 de ore, emis pe numele lui Andrei Spiridon. Mai mult, a pastrat restul de 100 de lei desi a taiat chitanta doar pe suma ceruta. In urma acestui complot al avocatilor, familia inculpatului a oferit in schimbul iertarii 10.000 de euro, 5.000 de lei si un Peugeot 206. Si nu spun asta pentru ca sunt avocatul ei, ci pentru ca dovezile adunate la dosar sunt de necontestat. M-am oferit sa reprezint acest caz si pentru ca am fost intrigat sa constat ca victima a fost consiliata gresit de avocata din oficiu desi, ca femeie, ar fi trebuit sa inteleaga mai bine gravitatea faptei", a spus, pentru "Adevarul", avocatul iesean Bogdan Gheorghita, cel care s-a oferit sa o reprezinte pe victima "pro bono". Nu e viol, e arta de a face sex

La fel ca in cazul celor sapte violatori din Valeni care au batjocorit eleva de 17 ani care sustineau ca a fost "sex surpriza" nu viol, beizadeaua de Barlad are propria versiune cu privire la cele intamplate in noapte de 25/26 decembrie. Intr-unul din mesaje ii explica fetei ca ceea ce ea con... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro