Sexul cu o persoana mai in varsta: cum innebunesc femeile "coapte" barbatii tineri

Sexul cu o persoana mai in varsta: cum innebunesc femeile

Sexul cu o persoana mai in varsta: Femeile mature stiu ce fac in dormitor Cand ajunge in pragul varstei de 30 de ani, o femeie are nu numai un numar de parteneri la activ, ci si o vasta experienta sexuala.

acum 98 luni (16 Mar 2015)

Dupa o partida de sex cu o femeie matura, principala "beneficiara" este viitoarea partenera a barbatului in cauza, experienta unei femei trecute prin viata avand un impact puternic asupra acestuia. Totusi, exista sanse mari ca tanarul sa prinda "gustul" relatiilor cu femei mature, trecute binisor de pragul de 30 de ani, scrie publicatia "Your Tango". Sexul cu o persoana mai in varsta: Femeile mature stiu ce fac in dormitor Cand ajunge in pragul varstei de 30 de ani, o femeie are nu numai un numar de parteneri la activ, ci si o vasta experienta sexuala. Este posibil ca, de-a lungul anilor, femeia in cauza sa se fi confruntat cu fel si fel de probleme ale barbatilor, de la ejaculari precoce, la lipsa erectiei.

Totodata, pe langa faptul ca stie cum sa abordeze diverse probleme legate de sexualitate, experienta a "invatat-o" cum sa-l starneasca pe cel din patul ei si sa-i diminueze inhibitiile, transformand-o intr-o adevarata profesoara de sex, este de parere celebra sexoloaga Tracy Cox, potrivit "Daily Mail". In acelasi timp, o femeie matura care nu a experimentat foarte multe in tinerete va fi dipusa sa incerce lucruri pe care nu a indraznit sa le faca mai devreme in viata. Sexul cu o persoana mai in varsta: preludiu mai lung, placere mai mare Femeile mature nu se "incing" la fel de repede ca cele aflate la prima tinerete, insa un preludiu mai lung poate fi imbucurator pentru ambii parteneri, sporind excitatia si sansele unui orgasm exploziv. De asemenea, increderea in propria persoana, pe care acestea o dobandesc odata cu varsta poate fi foarte excitanta pentru barbatii care le trec prin pat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro