"Sextortion", FENOMENUL de pe internet care UCIDE

"Sextortion", fenomenul prin care tinerele sunt convise pe retelele de socializare de catre infractori sa se dezbrace in fata camerelor web, ia amploare. In Altlanta, o alta adolescenta de 15 ani s-a sinucis, dupa ce barbatul care a convins-o sa faca poze i-a spus ca daca nu va continua sa pozeze nud, va face publice fotografiile.

acum 94 luni (4 May 2016)

"Sextortion", fenomenul prin care tinerele sunt convise pe retelele de socializare de catre infractori sa se dezbrace in fata camerelor web, ia amploare. Politistii din Marea Britanie si SUA sustin numarul celor care sunt nevoiti sa dea bani pentru ca fotografiile lor sa nu fie publicate s-a inmultit.

Fenomenul are loc pe retelele de socializare, precum Facebook, Tinder sau Match.com. Infactorii folosesc conturi false pentru a convinge victimele sa se fotografieze nud sau sa se dezbrace in fata camerei web. Apoi, acestia cer sume de bani pentru a nu face materialele publice. Anul trecut, un adolescent din Iralnda de 17 ani s-a sinucis, dupa ce hartuitorul i-a cerut 3.200 de lire pentru a nu distribui fotografiile nud. In Altlanta, o alta adolescenta de 15 ani s-a sinucis, dupa ce barbatul care a convins-o sa faca poze i-a spus ca daca nu va continua sa pozeze nud, va face publice fotografiile. Autoritatile recomandata ca cei santajati sa nu plateasca sumele cerute si sa alerteze politia. Citeste si:

+URAGANUL DE FOC a ucis 25.000 de BESTII JIHADISTE.

+Dezvaluirile procurorului care a anchetat Dosarul Revolutiei de la Sibiu. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro