Sevil Shhaideh, oengista pe bani publici. Fosta sefa a Ministerului Dezvoltarii Regionale, colega cu un comisar-sef si un baiat "cu ochi albastri" | DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

La mijloc, insa, sta un conflict de interese major: omul de afaceri are zeci de contracte cu autoritati locale finantate de catre ministrul Shhaideh.

acum 80 luni (19 Jun 2017)

Si nu oricum, ci in compania unui afacerist cuplat la interesele serviciilor secrete si a unui comisar-sef de Politie. La mijloc, insa, sta un conflict de interese major: omul de afaceri are zeci de contracte cu autoritati locale finantate de catre ministrul Shhaideh.

Omul de afaceri se numeste Marcel Foca si detine, impreuna cu cativa asociati, compania Intergraph Computer Service SRL. Aceasta firma a castigat, in ultimii ani, contracte cu zeci de primarii mari si consilii judetene din Romania. Cand a infiintat, impreuna cu Sevil Shhaideh, Asociatia "Dispeceratul Civic", Foca a devenit coleg de oengism fix cu un fost ministru al Dezvoltarii care decidea cati bani primesc primariile si consiliile judetene.

Citeste textul integral in editia print de luni a ziarului Romania libera, disponibila la toate chioscurile de difuzare a presei si prin abonament. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro