Serviciile secrete din Germania RECUNOSC ca S-AU INSELAT in privinta strategiei ISIS: "Si-a INFILTRAT oamenii printre REFUGIATI"

Serviciile secrete din Germania RECUNOSC ca S-AU INSELAT in privinta strategiei ISIS:

Seful serviciul de securitate interna al Germaniei, Hans-Georg Maassen, a declarat in cadrul unui interviu ca autoritatile au evaluat gresit strategia folosita de Statul Islamic pentru a intra in tara, precizand ca situatia securitatii interne este "extrem de grava".

acum 84 luni (10 Apr 2016)

Seful serviciul de securitate interna al Germaniei, Hans-Georg Maassen, a declarat in cadrul unui interviu ca autoritatile au evaluat gresit strategia folosita de Statul Islamic pentru a intra in tara, precizand ca situatia securitatii interne este "extrem de grava". Initial, serviciile de securitate au crezut ca este putin probabil ca ISIS sa se foloseasca de valul de refugiati pentru a infiltra teroristi in Germania.

"Am crezut ca riscul este prea ridicat, ca ei nu au nevoie sa isi infiltreze oamenii printre refugiati, dar au facut-o", recunoaste seful BfV, Hans-Georg Maassen, intr-un interviu acordat "Welt am Sonntag", citat de Deutsche Welle.

"Sunt preocupat de faptul ca noi si serviciile partenere am putea avea, de fapt, informatii despre indivizi periculosi in bazele noastre de date. Insa s-ar putea sa nu realizam ca sunt aici pentru ca au intrat cu identitati false", a spus Maassn, adaugand ca atunci cand vine vorba de Statul Islamic mai sunt "multe de invatat".

+URAGANUL DE FOC a ucis 25.000 de BESTII JIHADISTE. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro