Serialul "Dosarele X" revine pe micile ecrane dupa o pauza de 13 ani

"Nostalgia este dincolo de noi", dupa de reteaua americana Fox a anuntat ca celebrul serial "The X Files/Dosarele X" va reveni pe micile ecrane dupa o pauza de 13 ani. Pe de alta parte, in 2013, la 20 de ani la lansarea serialului, Gillian Anderson a spus ca pur si simplu nu este interesata de un astfel de proiect, atunci cand a fost intrebata daca ar dori sa participe intr-o "editie limitata" de episoade.

acum 53 luni (25 Mar 2015)

"Nostalgia este dincolo de noi", dupa de reteaua americana Fox a anuntat ca celebrul serial "The X Files/Dosarele X" va reveni pe micile ecrane dupa o pauza de 13 ani. Chris Carter, creatorul productiei, va superviza si regiza seria ce va include sase episoade, in care actorii David Duchovny (54 de ani) si Gillian Anderson (46 de ani) vor relua rolurile agentilor Fox Mulder si Dana Scully, anunta "Huffington Post".

"Am avut privilegiul sa lucram cu Chris de-a lungul celor noua sezoane din , unul dintre cele mai creative seriale din carierele noastre, iar acum suntem si mai incantati ca putem sa exploram aceasta lume tot alaturi de el. Foarte putine seriale au avut fani atat de dedicati, iar noi suntem entuziasmati ca putem sa le oferim inca un capitol palpitant din intamplarile mult asteptate ale celor doi agenti Mulder si Scully", au declarat la comun Dana Walden si Gary Newman, presedinti si directori executivi ai Fox Television Group.

Pentru moment, Fox nu a dezvaluit nicio data de lansare a viitoarei serii care va include sase episoade, filmarile urmand sa inceapa in vara acestui an.

Primele vesti ale revenirii serialului au iesit la iveala la inceputul acestui an, atunci cand Dana Welden a confirmat ca e va incerca realcatuirea echipei formate din David Duchovny si Gillian Anderson, in timp de Gary Newman a luat parte la discutii privind productia. Pe de alta parte, in 2013, la 20 de ani la lansarea serialului, Gillian Anderson a spus ca pur si simplu nu este interesata de un astfel de proiect, atunci cand a fost intrebata daca ar dori sa participe intr-o "editie limitata" de episoade.

Serialul "Dosarele X", difuzat 1993 si 2002, urmarea povestea a doi agenti FBI care primesc sarcina de a investiga asa-numitele "Dosare X" sau cazuri nerezolvate care implica prezenta unor fenomene paranormale. In 1998 a aparut primul lungmetraj inspirat din serialul TV, "Dosarele ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro