Serialul "Aventuri in Casa Mortii" reinvie dupa 20 de ani: The Crypt Keeper nu mai apare in viitoarea serie VIDEO

Povestioare de cate o jumatate de ora construite pe teme precum groaza, magia neagra, subiectele stiintifico-fantastice, intorsaturile de situatie, prezentate de o papusa sinistra cunoscuta ca The Crypt Keeper.

acum 57 luni (19 Apr 2016)

Televiziunea TNT a aprobat realizarea a zece episoade ale seriei horror, inspirate din benzile desenate cu acelasi nume, realizate de EC Comics in anii `40 - `50, scrie AdWeek, citat de paginademedia.ro. Pentru noua serie, TNT a solicitat ajutorul regizorului de origine indiana M. Serialul va avea si o serie de schimbari. Cea mai importanta dintre acestea este ca scheletul The Crypt Keeper, care deschidea si incheia episoadele serialului, va fi inlocuit cu un altul.

Noua serie "Aventuri din Casa Mortii" va fi difuzata de anul viitor.

Povestioare de cate o jumatate de ora construite pe teme precum groaza, magia neagra, subiectele stiintifico-fantastice, intorsaturile de situatie, prezentate de o papusa sinistra cunoscuta ca The Crypt Keeper. Serialul reprezinta o reusita antologie aflata undeva intre "Zona Crepusculara" si horror-ul modern, arata cinemagia.ro care era desfasuratorul serialului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro