Serial Rl. Pe cine alegi? Cristina Pocora, candidata PNL pentru Primaria Sectorului 3: Nu este deloc confortabil sa traiesc intr-o societate in care actiunile DNA sunt repere pentru scena politica

Candidata PNL la Primăria Sectorului 3, Cristina Pocora, a declarat pentru Romania liberă că "transparenţa şi corectitudinea in cheltuirea banului public nu reprezintă un proiect, sau un scop in sine, ci modalitatea prin care vom putea reuşi să ducem la bun sfarşit proiecte de amploare, care să imbunătăţească efectiv viaţa cetăţenilor din Sectorul 3". De ce un cetăţean din acest sector trebuie să-şi piardă vremea pe drum ca să ajungă la un spital din alt sector şi, eventual, dacă are nevoie de mai multe specializări, chiar la 2 sau mai multe spitale, cand ar putea merge aproape de casă la un spital modern care să ofere totul intr-un singur loc. C.P.: Prin realizarea unui Centru de monitorizare cu activitate permanentă care să urmărească imaginile de pe cele 60 de camere de luat vederi deja montate şi de pe cele 500 care urmează a fi achiziţionate. Citiți și celelalte interviuri ale campaniei Rl "Pe cine alegi?": Roxana Wring, candidata USB pentru funcția de primar in Sectorul 3: Șase din șapte primari ai Bucureștiului au dosare la DNA Stelian Damov, candidat ALDE Sector 2: Nu contează cat de mare sau de mică e o biserică, e casa lui Dumnezeu Gabriel Mutu, candidatul PSD pentru Primăria Sectorului 6: Un primar nu trebuie să se gandească doar la taxe și impozite Valentin Nițu, candidatul PMP pentru Primăria Sectorului 5: Proiectele contracandidaților - demagogie și lipsă crasă de viziune Interviu cu Daniel Băluță, candidatul PSD la Primăria Sectorului 4: N-am cu ce să fiu șantajat.

acum 50 luni (30 Apr 2016)

Candidata PNL la Primăria Sectorului 3, Cristina Pocora, a declarat pentru Romania liberă că "transparenţa şi corectitudinea in cheltuirea banului public nu reprezintă un proiect, sau un scop in sine, ci modalitatea prin care vom putea reuşi să ducem la bun sfarşit proiecte de amploare, care să imbunătăţească efectiv viaţa cetăţenilor din Sectorul 3".

Cristina Pocora: Pentru că mă simt pregătită să fac bine oamenilor şi unei comunităţi atat de mari ca Sectorul 3. Partea frumoasă a politicii este că atunci cand eşti in poziţii de decizie poţi face bine unui număr foarte mare de oameni. Cand am reuşit să trec in Parlament initiativa cu dublarea alocaţiei pentru copii am realizat că de pe urma acestei legi beneficiază peste 4 milioane de copii. (Potrivit Institutului Național de Statistică, in Romania sunt 4.230.000 de copii, reprezentand 21,1% din populaţie). La fel şi atunci cand am reuşit majorarea indemnizaţiilor pentru mame la 85% din salariu, fără plafon superior şi cu prelungirea perioadei de concediu de la 1 la 2 ani. De această măsură beneficiază peste 500 mii de mame şi, indirect, ceilalţi membri ai familiei. Vreau să aplic şi la nivelul Sectorului 3 acest tip de management politic al binelui, cand, aplicand o hotărare legală poţi face bine in acelaşi timp unui număr foarte mare de oameni.

Rl: Ce studii aveţi şi cum credeţi că vă vor ajuta in mandatul de primar? Am făcut Facultatea de Ştiinţe politice la Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative. Apoi am absolvit şi studii postuniversitare in Securitate şi bună guvernare la Colegiul Naţional de Apărare. Cand suprapui intuiţia şi experienţa practică peste teorie ştii sigur de ce ai luat decizia respectivă şi unde te va duce.

Rl: Care a fost primul loc de muncă şi ultimul sau cel actual? Am trecut pe la Ministerul pentru relaţia cu parlamentul, in calitate de consilier, apoi secretar de... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro