Serena Williams si o dezvaluire incredibila: de ce a refuzat tatal ei sa o conduca la altar

Serena Williams si o dezvaluire incredibila: de ce a refuzat tatal ei sa o conduca la altar

In loc sa se enerveze, sa planga, Serena Williams a decis ca va merge singura spre altar si i-a raspuns tatalui ei imediat: "Tata, e ok, daca nu vrei sa vii deloc la nunta, e ok din nou.

acum 32 luni (17 May 2018)

Astfel, cu o ora inaintea nuntii ei cu Alexis Ohanian, Serena Williams a primit un mesaj de la tatal ei Richard, care i-a fost si antrenor pentru multi ani. Richard Williams i-a scis in mesaj ca nu o poate conduce la altar, asa cum se obisnuieste. Dar apoi mi-a dat un mesaj: Serena, nu vreau sa fii suparata pe mine, dar nu pot sa te conduc la altar.

In loc sa se enerveze, sa planga, Serena Williams a decis ca va merge singura spre altar si i-a raspuns tatalui ei imediat: "Tata, e ok, daca nu vrei sa vii deloc la nunta, e ok din nou. Nu o sa fiu suparata pe tine, deci nu trebuie sa fii suparat".

Serena a povestit apoi: "Stiu ca multe fete nu ar fi reactionat asa. Dar eu stiu prin ce a trecut in ultima perioada, stiu ca nu a fost el insumi si ca nu s-a simtit in stare sa stea in fata atator oameni". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro