Serena Williams se intoarce si are planuri uriase! Antrenorul ei a dezvaluit ce si-a propus americanca pentru 2018

Serena Williams se intoarce si are planuri uriase! Antrenorul ei a dezvaluit ce si-a propus americanca pentru 2018

Fostul lider WTA, castigatoare a 23 de turnee de Grand Alam, va reveni in circuitul WTA la Indian Wells, competitie de categorie Premier Mandatory care va incepe la 7 martie, apoi va participa la Miami, Madrid, Roma, French Open, Wimbledon, un turneu pe hard in august, US Open si, daca se va califica, la Turneul Campioanelor de la Singapore.

acum 53 luni (6 Mar 2018)

"Obiectivul Serenei este de a castiga Grand Slam-urile. Stie ca revenirea poate lua ceva timp, dar nivelul ei de asteptare este ridicat ca intotdeauna.

"Cu Serena, este intotdeauna dificil sa nu te astepti ca ea sa castige un turneu. Nu a jucat un meci de mai mult de un an, a nascut un copil cu multe complicatii post-nastere. Are nevoie mai mult ca oricine sa concureze si de aceea a decis sa joace la Indian Wells si Miami. Nu stim cat de mult ii trebuie sa reajunga la cel mai bun nivel si cred ca trebuie sa-i oferim timpul necesar pentru asta, fara a avea prea multe asteptari la inceput. Competitiile la care va juca o vor ajuta si ea progreseaza in fiecare zi din punct de vedere fizic", a precizat Mouratoglou. Recuperata dupa o operatie, apoi dupa un cheag de sange, dupa doi ani fara grand slam castigat, ea a reusit sa revina la 30 de ani si sa castige inca zece grand slam-uri si sa fie numarul 1 mondial timp de trei ani si jumatate, cea mai lunga perioada a ei de dominatie. Acum, ea are 36 de ani, a nascut de curand un copil, a avut un al doilea cheag de sange, a trecut mai mult de un an fara nicio competitie.

Fostul lider WTA, castigatoare a 23 de turnee de Grand Alam, va reveni in circuitul WTA la Indian Wells, competitie de categorie Premier Mandatory care va incepe la 7 martie, apoi va participa la Miami, Madrid, Roma, French Open, Wimbledon, un turneu pe hard in august, US Open si, daca se va califica, la Turneul Campioanelor de la Singapore. Luni, Serena Williams va evolua la un turneu demonstrativ la New York, Tie Break tens. In 2018, ea a jucat un meci de dublu, alaturi de sora sa Venus Williams, la inceputul acestei luni, in Cupa Federatiei, in intalnirea SUA - Olanda. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro