Serena Williams pune piciorul in prag in scandalul momentului: "Tacerea mea ar fi o tradare"

Serena Williams pune piciorul in prag in scandalul momentului:

"Nu o sa tac", a scris ea pe facebook in finalul unui comentariu care a starnit deja multa valva: "Azi l-am rugat pe nepotul meu de 18 ani (ca sa fim clari, e negru), sa ma duca cu masina la intalniri, ca sa pot sa lucrez pe telefon.

acum 49 luni (28 Sep 2016)

Serena Williams ia atitudine in legatura cu brutalitatea politiei americane fata de persoanele de culoare. "Nu o sa tac", a scris ea pe facebook in finalul unui comentariu care a starnit deja multa valva:

"Azi l-am rugat pe nepotul meu de 18 ani (ca sa fim clari, e negru), sa ma duca cu masina la intalniri, ca sa pot sa lucrez pe telefon. Apoi mi-am amintit de acel film oribil, in care un politist il impusca pe prietenul unei femei.

Cred cu tarie ca nu toata lumea e la fel, insa cei ignoranti, needucati si insensibili afecteaza viata a milioane de oameni prin actiunile lor.

De ce trebuie sa ma gandesc la asta in 2016? N-am trecut deja prin atata, n-am deschis atatea usi, n-am produs un impact asupra a miliarde de vieti? Se pare ca nu e de ajuns si ca lupta merge mai departe. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro