Serena Williams, favorita seriei WTA din SUA. 7 motive pentru care va castiga US Open!

Williams a cucerit seria US Open, avand cele mai multe puncte adunate, in 2011, 2013 și 2014, după ce in 2012 a lipsit deoarece a participat la Olimpiada de la Londra. Serena Williams ar putea chiar să nu evolueze deloc in seria americană și tot ar rămane lider mondial, deoarece are in clasament de două ori mai multe puncte față de urmăritoarea sa, Maria Șarapova.

acum 52 luni (31 Jul 2015)

Serena Williams, lider WTA, este marea favorită a turneelor americane din această vară. Williams a evoluat in forță in 2015 și ar putea incheia anul intr-un mod perfect, cu toate cele 4 grand slam-uri caștigate.

Serena Williams este doar liderul clasamentului WTA, ci și liderul moral al turneelor din SUA, ea deținand mai multe recorduri. Americanca are un record al victoriilor de 105-6, pe terenurile din SUA, incepand din 2011, cand a incheiat o pauză indelungată, și pană in prezent. Iar după ce a caștigat Australian Open, Roland Garros și Wimbledon, ei ii mai lipsește doar US Open pentru a aduna intr-un an toate cele patru turnee de Mare Șlem. Cum arată lupta pentru CLASAMENT in turneele WTA americane

WTA propune, pe site-ul propriu, 7 motive pentru care liderul mondial va caștiga cele mai multe puncte in seria americană:

1. Williams va avea avea multe meciuri in picioare inainte de US Open, astfel că dacă nu va avea probleme fizice tenisul său va fi la cel mai inalt nivel. A caștigat toate cele trei ediții la care a participat (2011, 2012 și 2014), avand un record de 13-0. Williams iși va apăra titlul in cel de-al doilea turneu Premier 5 din seria americană, cel de la Cincinnati. Williams a cucerit seria US Open, avand cele mai multe puncte adunate, in 2011, 2013 și 2014, după ce in 2012 a lipsit deoarece a participat la Olimpiada de la Londra. Indiferent cat de rău i-a mers in circuit, Williams a făcut mereu o figură frumoasă la US Open. Serena Williams este lider autoritar, la fel ca in 2013, iar caștigarea US Open va depinde doar de condiția sa fizică. Cu un record al victoriilor de 40-1, ea a fost invinsă doar de Petra Kvitova (semifinale Madrid).

Serena Williams ar putea chiar să nu evolueze deloc in seria americană și tot ar rămane lider mondial, deoarece are in clasament de două ori mai multe puncte față de urmăritoarea sa, Maria Șarapova. Insă pentru spiritul de luptă al... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro