Serena nu crede in "lacrimile" Simonei

Serena nu crede in

FOTO: Simona Halep Dupa afirmatiile facute de Halep si Radwanska, referitoare la ploaia care a cazut in timpul propriilor meciuri, Serena Williams le-a dat peste nas si a spus ca nu este deranjata de starea vremii de la Paris.

acum 93 luni (2 Jun 2016)

Ploaia continua sa le dea mari batai de cap organizatorilor de la Roland Garros. Din acelasi motiv, Halep si Radwanska s-au plans dupa eliminarea din "optimi", insa din cauza acestui lucru au fost taxate de cea mai buna jucatoare a lumii

Faptul ca partidele de la Roland Garros au fost deseori amanate in aceste zile nu a impiedicat-o pe Serena Williams (locul 1 mondial) sa acceada in "sferturile" de la Paris. Americanca a rezolvat, ieri, in doar 62 de minute, calificarea, dupa victoria cu ucraineanca Elina Svitolina, scor 6-1, 6-1.

"Nu ma deranjeaza ploaia"

Insa, vremea nefavorabila le-a suparat pe Simona Halep (6 WTA - foto mic) si Agnieszka Radwanska (2 WTA). Romanca si poloneza au fost eliminate, in "optimile" de la French Open, iar la finalul partidelor, fiecare dintre cele doua jucatoare s-a plans de starea terenului si de faptul ca mingile erau imbibate cu apa.

FOTO: Simona Halep

Dupa afirmatiile facute de Halep si Radwanska, referitoare la ploaia care a cazut in timpul propriilor meciuri, Serena Williams le-a dat peste nas si a spus ca nu este deranjata de starea vremii de la Paris. Din momentul in care intru pe teren nu vad decat oportunitatea de a trece mai departe", a declarat detinatoarea titlului de la Roland Garros. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro