Serena, devastata: a irosit sansa vietii in semifinalele US Open. Cum a pierdut un meci de infarct cu Roberta Vinci

Discurs fabulos dupa victoria cu Serena *Serena, reactie grobiana in timpul semifinalei cu Vinci: si-a injurat adversara in gura mare, ca la usa cortului 300-1 era cota pe care o avea Roberta Vinci inainte de startul US Open 2015 la castigarea trofeului.

acum 99 luni (12 Sep 2015)

Simona Halep are motive suplimentare sa fie suparata pe eliminarea ei din semifinalele US Open. Daca ar fi ajuns in ultimul act, romanca n-ar fi intalnit-o pe Serena Williams, o jucatoare in fata careia a pierdut sase din sapte dueluri, ci pe Roberta Vinci (Italia, 43 WTA).

Italianca de 32 de ani a reusit o surpriza uriasa in a doua semifinala a zilei, la New York, trecand de Serena dupa un meci colosal de doua ore. Iata explicatiile:

*Pentru ca, in precedentele patru confruntari cu Serena, Vinci inregistrase patru esecuri. Si niciodata Vinci nu luase mai mult de patru game-uri intr-un set!

*Pentru ca Serena era in fata unui moment istoric: ar fi putut face primul Grand Slam (n.r. - sa aiba in acelasi an calendaristic Australian Open, French Open, Wimbledon si US Open) de la Stefi Graff incoace, in 1988.

*Pentru ca Serena a inceput partida de vineri cu Vinci ca din tun: a rezolvat primul set in 33 de minute, scor 6-2.

Apoi insa, s-a conturat, treptat, un scenariu de necrezut: victoria lui Vinci! Italianca si-a adjudecat al doilea set cu 6-4 in 40 de minute. Serena a avut 40-15 si doua mingi de rebreak, dar a pierdut game-ul la deuce! Iar Vinci a servit pentru accederea in finala si a luat game-ul decisiv la zero!

Astfel, va fi o finala suta la suta italiana la New York: Pennetta (26 WTA) - Vinci (43 WTA).

CITESTE SI:

*Interviul anului in lumea sportului: Roberta Vinci a aratat cum e sa fii in extaz. Discurs fabulos dupa victoria cu Serena

*Serena, reactie grobiana in timpul semifinalei cu Vinci: si-a injurat adversara in gura mare, ca la usa cortului

300-1

era cota pe care o avea Roberta Vinci inainte de startul US Open 2015 la castigarea trofeului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro