Serban Nicolae, pentru Euronews: Coruptii si demnitarii nu trebuie arestati. Arestul preventiv e doar o forma de a arata puterea procurorilor

Serban Nicolae, pentru Euronews: Coruptii si demnitarii nu trebuie arestati. Arestul preventiv e doar o forma de a arata puterea procurorilor

Arestul preventiv nu este sanctiunea, este doar o modalitate de a se arata puterea procurorilor, este ca o judecata de strada. "La 20 ianuarie 2018, zeci de mii de oameni au iesit pe strazile Bucurestiului, nemultumiti de revizuirea propusa a sistemului judiciar din Romania.

acum 20 luni (4 Feb 2018)

"Daca ai o persoana corupta, un demnitar cu functie inalta, nu trebuie sa arestezi acea persona. Arestul preventiv nu este sanctiunea, este doar o modalitate de a se arata puterea procurorilor, este ca o judecata de strada. Asta e razbunare, este lupta politica, este abuz si este chiar coruptie", a declarat, pentru Euronews, liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae.

Post de televiziune Euronews a publicat la sfarsitul acestei saptamani un amplu reportaj despre marile proteste care au avut loc in Romania impotriva modificarilor pe care oamenii aflati la putere doresc sa le aduca legilor justitiei.

"La 20 ianuarie 2018, zeci de mii de oameni au iesit pe strazile Bucurestiului, nemultumiti de revizuirea propusa a sistemului judiciar din Romania. A fost cea mai recenta intr-o serie de demonstratii antiguvernamentale care au cuprins tara de anul trecut.

Publicatia a citat si o serie de jurnalisti romani in legatura cu presupusele activitati de coruptie ale lui Liviu Dragnea.

"Liviu Dragnea este acum cel mai influent politician din Romania, care controleaza compania Tel Drum, o firma locala de constructii. Aceasta companie a crescut cu sute de milioane de euro din bugetul national si din bugetul local", a declarat Attila Biro pentru Euronews.

Jurnalistii de la Euronews au mai notat si ca judetul Teleorman este fortareata locala a lui Dragnea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro