Serban Nicolae, dupa mitingul PSD: "Cand noi facem valuri, voi faceti spume"

Peste 130.000 de oameni au participat sambata la mitingul PSD din Piata Victoriei, care s-a desfasurat sub sloganul "Vrem prosperitate, NU Securitate!", iar filialele partidului au primit instructiuni ca participantii - care sunt adusi din toata tara - sa vina imbracati in bluze albe sau in costume populare, sa aiba stegulete tricolore, sa poarte in piept un autocolant cu logo-ul partidului si sa aiba la ei lanterne sau telefoane cu blitz.

acum 22 luni (10 Jun 2018)

Panica tablagiilor media si a stapanilor lor ascunsi sub fustele protocoalelor secrete dezvaluie inevitabilul - sunt din ce in ce mai putini si din ce in ce mai...", a scris pe Facebook Serban Nicolae.

Peste 130.000 de oameni au participat sambata la mitingul PSD din Piata Victoriei, care s-a desfasurat sub sloganul "Vrem prosperitate, NU Securitate!", iar filialele partidului au primit instructiuni ca participantii - care sunt adusi din toata tara - sa vina imbracati in bluze albe sau in costume populare, sa aiba stegulete tricolore, sa poarte in piept un autocolant cu logo-ul partidului si sa aiba la ei lanterne sau telefoane cu blitz. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro