SERBAN HUIDU, mesaj CUTREMURATOR pe blog, dupa SINUCIDEREA DJ-ului CLAUDIU ROMAN: "Ghid pentru..."

SERBAN HUIDU, mesaj CUTREMURATOR pe blog, dupa SINUCIDEREA DJ-ului CLAUDIU ROMAN:

Serban Huidu dezvaluie faptul ca DJ-ul trecea printr-o perioada foarte dificila in viata si spune ca acesta nu a fost inteles de catre sefi sai. A acceptat chiar sa lucreze gratis la postul de radio unde si eu am facut aceasi lucru timp de un an la inceputul carierei.

acum 116 luni (19 Sep 2014)

Serban Huidu dezvaluie faptul ca DJ-ul trecea printr-o perioada foarte dificila in viata si spune ca acesta nu a fost inteles de catre sefi sai. Ca toti cei ce l-au cunoscut, imi pare nespus de rau si cred ca, desi de multe ori viata e nedreapta, nimic nu justifica gestul! Asta o spun eu, cel care a reusit sa treaca peste probleme care pentru altii ar fi de nesurmontat!

Poate e un semnal de alarma pentru "sefutii" de care vorbeam! Deciziile tale pot fi considerate de unii profund injuste, iar daca asta vine pe fondul unor probleme deja existente, pot fi fatale!

Claudiu trecea prin momente dificile in viata personala si se agatase cu disperare de cea profesionala, pentru a il ajuta sa mearga mai departe. A acceptat chiar sa lucreze gratis la postul de radio unde si eu am facut aceasi lucru timp de un an la inceputul carierei. Asta in timp ce colegii nou veniti iau un purcoi de bani, de la acelasi post, pentru o performanta inexistenta!

Serban Huidu si-a incheiat astfel mesajul: "Sa te odihnesti in pace Claudiu si sper ca oamenii sa invete lectia! ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro