Sentinta pentru tanarul acuzat ca a jefuit Castelul Corvinilor, de unde a furat peste 175.000 de lei

Sentinta pentru tanarul acuzat ca a jefuit Castelul Corvinilor, de unde a furat peste 175.000 de lei

Tanarul a fost aciuzat ca in noaptea de 1 spre 2 mai 2017, a patruns in incinta Castelului Corvinilor unde, "folosindu-se de o bucata de material pentru a nu lasa urme, a fortat geamul mobil al casei de bilete, situata imediat in partea dreapta a usii principale de acces in castel, in tunelul ce face legatura spre curtea interioara a castelului, care s-a spart, apoi a introdus mana si a deschis sistemul de inchidere functional tip yala al usii si a patruns in interior de unde a sustras cutia din carton in care se afla suma de 175.531 lei, proveniti din vanzarea biletelor in perioada 28 aprilie 2017 - 2 mai 2017 si a parasit locul faptei", arata anchetatorii in dosar.

acum 57 luni (21 Dec 2017)

Judecatoria Hunedoara a stabilit pentru data de 21 decembrie pronuntarea sentintei in dosarul in care Gavriel Gal (30 de ani), a fost trimis in judecata pentru furt calificat.

Tanarul a fost aciuzat ca in noaptea de 1 spre 2 mai 2017, a patruns in incinta Castelului Corvinilor unde, "folosindu-se de o bucata de material pentru a nu lasa urme, a fortat geamul mobil al casei de bilete, situata imediat in partea dreapta a usii principale de acces in castel, in tunelul ce face legatura spre curtea interioara a castelului, care s-a spart, apoi a introdus mana si a deschis sistemul de inchidere functional tip yala al usii si a patruns in interior de unde a sustras cutia din carton in care se afla suma de 175.531 lei, proveniti din vanzarea biletelor in perioada 28 aprilie 2017 - 2 mai 2017 si a parasit locul faptei", arata anchetatorii in dosar. La momentul preluarii sale de catre ambulanta, avea asupra lui circa 1.800 de lei. Pe langa furtul a peste 175.000 de lei din vistieria Castelului Corvinilor, este acuzat de o noua infractiune. "Procurorul a disjuns cauza sub aspectul comiterii infractiunii de dare de mita, constand in aceea ca inculpatul a dat suma de 4.000 lei medicului in vederea operatiei la picior, prin intermediul asistentei", aratau anchetatorii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro