Sensiblu si Punkt s-au vandut

Sensiblu si Punkt s-au vandut

Astfel, Penta Investment, proprietarul Dr.Max anunta ca va fi noul proprietar al grupului A&D Pharma, care detine detine retelele Sensiblu si Punkt, distribuitorul Mediplus in Romania si A&D Pharma Marketing & Sales - una dintre cele mai mari platforme de marketing si vanzari farmaceutice din Europa Centrala si de Est.

acum 76 luni (21 Dec 2017)

Astfel, Penta Investment, proprietarul Dr.Max anunta ca va fi noul proprietar al grupului A&D Pharma, care detine detine retelele Sensiblu si Punkt, distribuitorul Mediplus in Romania si A&D Pharma Marketing & Sales - una dintre cele mai mari platforme de marketing si vanzari farmaceutice din Europa Centrala si de Est. Lantul international de farmacie Dr.Max a incheiat un contract de achizitie cu A&D Pharma prin Glebi Holdings PLC. Cu un numar total de 631 farmacii, o linie completa de vanzare de medicamente si o divizie de marketing si vanzari, ce duc la un total de peste 4.500 de angajati, Dr.Max va deveni numarul unu pe piata farmaceutica din Romania.

"Prin achizisia companiei A&D Pharma, Dr.Max continua sa-si consolideze prezenta in Europa Centrala si isi extinde in mod clar pozitia de lider ca furnizor de servicii medicale Omnichannel in Europa", a spus Leonardo Ferrandino, CEO Dr.Max.

"Facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne asigura ca pacientii nostri au incredere deplina in noi", spune Leonardo Ferrandino, adaugand: "Am obtinut pozitia de lider de piata pentru farmaciile noastre, in special in Cehia, Slovacia si Polonia, in principal oferind servicii de inalta calitate, produse de calitate superioara si acces usor.

Dr.Max opereaza peste 1.300 de farmacii in Europa Centrala si de Est, cu un total de vanzari de 1,25 miliarde de euro. Dr.Max este prima alegere pentru clientii din multe tari, ceea ce il face sa fie cel mai puternic brand de farmacie pe piata din Europa Centrala. Achizitionarea grupului A&D Pharma va intensifica vanzarile Dr.Max la peste 2,3 miliarde de euro, iar compania va deveni un jucator din Europa care angajeaza peste 12.000 de persoane. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro