Senior liberal dezvaluie: Antonescu nu-mi mai raspunde la telefon. Relatia mea cu el s-a RUPT

Senior liberal dezvaluie: Antonescu nu-mi mai raspunde la telefon. Relatia mea cu el s-a RUPT

Cu Crin Antonescu am avut relatii foarte bune si cat am fost eu presedinte si el era sub mine si dupa ce eu n-am mai fost presedinte si eram eu sub el.

acum 110 luni (29 Sep 2014)

Vorbind despre relatia cu Antonescu, seniorul liberal a mentionat ca aceasta s-a rupt si ca fostul lider liberal nici nu-i mai raspunde la telefon.

"Nu stiu de ce a refuzat Crin Antonescu sa vina, am fost intrebat de multe ori, dar cred ca cel mai bine ar fi sa-l intrebati pe el. Cu Crin Antonescu am avut relatii foarte bune si cat am fost eu presedinte si el era sub mine si dupa ce eu n-am mai fost presedinte si eram eu sub el. Nu stiu ce, dar pe urma nici nu mi-a mai raspuns la telefon.

Atat mi-a raspuns, acum cateva zile cand a fost ziua lui de nastere, atunci a raspuns cu bunavointa, cu pritenie, ma rog. In el se produce o schimbare pe care nu o inteleg. Nu eu l-am adus pe Iohannis, mie imi pare bine ca a venit Iohannis si e o nadejde, daca, Doamne fereste, nu castiga Cotroceniul, dar ce si-a inchipuit ca-l aduce pe Iohannis si ramane cu toate functiile lui?

El si-a pregatit, pur si simplu, scaunul de la Cotroceni si sa lase pe cineva in loc. Nu cred sa fi fost chiar asa de necinstit Ponta ca in ultimul moment sa spuna: domnule, candidez eu si dumneata vei fi prim-ministru. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro