Senatul voteaza luni motiunea simpla a PNL impotriva ministrului Misa

Senatul voteaza luni motiunea simpla a PNL impotriva ministrului Misa

Actuala putere de stanga din tara noastra a reusit, in doar zece luni, sa ciuruiasca bugetul Romaniei prin cheltuieli populiste, sa omoare investitiile si sa scoata Romania cu un picior afara din Uniunea Europeana pe seama depasirii angajamentelor legate de deficitul bugetar", se arata in motiunea simpla redactata de PNL si semnata si de USR si PMP.

acum 76 luni (6 Nov 2017)

PNL a depus marti, la Senat, motiunea simpla prin care critica "politica falimentara" a Guvernului si cere demisia lui Ionut Misa din functia de ministru al Finantelor. Actuala putere de stanga din tara noastra a reusit, in doar zece luni, sa ciuruiasca bugetul Romaniei prin cheltuieli populiste, sa omoare investitiile si sa scoata Romania cu un picior afara din Uniunea Europeana pe seama depasirii angajamentelor legate de deficitul bugetar", se arata in motiunea simpla redactata de PNL si semnata si de USR si PMP.

Liberalii arata ca implementarea programului de guvernare cu care PSD a castigat alegerile a creat dezechilibre economice greu de surmontat, iar cresterea economica, bazata in totalitate pe consum, si-a aratat deja costurile. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro