Senatul amana sa aprobe dreptul Guvernului Grindeanu de a emite ordonante

Daca mai aveti ceva amendamente de depus, rugamintea e sa le lasati acum ca sa putem sa le distribuim colegilor, sa vedem in ce masura ele se incadreaza in limitele Constitutiei", a spus presedintele Comisiei juridice, senatorul PSD Robert Cazanciuc.

acum 69 luni (13 Jun 2017)

Comisia Juridica a Senatului a amanat, marti, discutarea proiectului de lege care ar ablita Guvernul Grindeanu de a emite ordonante pe perioada vacantei parlamentare, informeaza Mediafax. N-am apucat sa ne uitam pe ele, n-am apucat sa le distribui tuturor comisiilor. V-as propune sa amanam discutia pentru maine la ora 12, de principiu sau luni la ora 10, sa vedem cand facem urmatoarea sedinta a Comisiei juridice. Cu scuzele de rigoare, dar cred ca este interesul tuturor sa avem actul normativ fara discutii. Daca mai aveti ceva amendamente de depus, rugamintea e sa le lasati acum ca sa putem sa le distribuim colegilor, sa vedem in ce masura ele se incadreaza in limitele Constitutiei", a spus presedintele Comisiei juridice, senatorul PSD Robert Cazanciuc.

In luna ianuarie, PNL a atacat la Curtea Constitutionala o astfel de lege, pe motiv ca ordonantele simple sau de urgenta nu trebuie sa transforme Parlamentul intr-o anexa a guvernului. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro