Senatorii AU APROBAT DEPLASARILE externe si cu masina personala DIN CAUZA unui RISC MAJOR

Senatorii AU APROBAT DEPLASARILE externe si cu masina personala DIN CAUZA unui RISC MAJOR

"Totodata, avand in vedere contextul securitatii actuale pe marile aeroporturi europene si cresterea amenintarii teroriste pe tot teritoriul Uniunii Europene, consider ca deplasarea cu avionul reprezinta un risc major, ce poate fi eliminat cu usurinta prin efectuarea deplasarilor cu masina personala", se mai arata in solicitarea transmisa conducerii Senatului.

acum 92 luni (4 Apr 2016)

Senatorii se vor putea deplasa in afara tarii si cu masina personalal. Astfel, conducerea Senatului a luat in considerare ca in unele localitati nu exista aeroporturi, iar deplasarea cu avionul reprezinta "un risc major" in actualul context.

"Am avut o problema cand am fost la Cernauti, pentru ca acolo nu este aeroport. La fel, sunt multe localitati in care nu exista aeroport, dar in care senatorii trebuie sa mearga sa intalneasca romani din diaspora", a declarat Viorel Badea, conform Mediafax.

"Totodata, avand in vedere contextul securitatii actuale pe marile aeroporturi europene si cresterea amenintarii teroriste pe tot teritoriul Uniunii Europene, consider ca deplasarea cu avionul reprezinta un risc major, ce poate fi eliminat cu usurinta prin efectuarea deplasarilor cu masina personala", se mai arata in solicitarea transmisa conducerii Senatului. O femeie MUSULMANA a fost CALCATA intentionat cu MASINA ...

+Romania N-A FOST LOVITA DE ATENTATE pentru ca exista o INTELEGERE CU LUMEA ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro