Semneaza, in sfarsit, Halep contractul la care viseaza? Detaliile care pot anunta o miscare financiara de proportii

Semneaza, in sfarsit, Halep contractul la care viseaza? Detaliile care pot anunta o miscare financiara de proportii

Americanii reprezinta cel mai puternic brand de pe piata si au sub contract jucatoarele care vand cel mai bine din istoria tenisului, adica pe Serena Williams si pe Maria Sarapova, care la momentul actual nu mai sunt jucatoare de top, din punct de vedere sportiv.

acum 25 luni (7 Feb 2018)

Conform unor informatii neoficiale, Halep s-a aflat in negocieri cu toti marii jucatori de pe piata echipamentelor sportive, dar nu a ajuns la niciun acord cu ei.

Ajunsa aseara la Cluj, pentru meciul de FED Cup, contra Canadei, Halep a aparut imbracata cu produse Nike, ceea ce ar putea fi un indiciu in privinta viitorului ei sponsor tehnic. Americanii reprezinta cel mai puternic brand de pe piata si au sub contract jucatoarele care vand cel mai bine din istoria tenisului, adica pe Serena Williams si pe Maria Sarapova, care la momentul actual nu mai sunt jucatoare de top, din punct de vedere sportiv. 2 milioane de dolari ar vrea Simona Halep de la viitorul ei sponsor tehnic Cum a reactionat Simona Halep cand a auzit ca fanii isi vand biletele din cauza ei In ce consta Terapia Vampir, prin care Simona Halep incearca o recuperare rapida ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro