Semne ca ai un stil de viata toxic

Semne ca ai un stil de viata toxic

Surplusul de kilograme Ajuta-ti organismul sa functioneze corespunzator, daca nu reusesti sa scapi de surplusul de kilograme si ai inceput sa te confrunti cu tesut adipos in jurul abdomenului, acesta este un semn ca digestia ta cat si ficatul au de suferit deoarece nu mai pot functiona in parametri optimi.

acum 76 luni (25 Jul 2017)

Stilul de viata agitat, orele putine de somn si alimentatia deficitara isi pun amprenta atat asupra psihicului cat si a fizicului.

Daca te lupti de ceva timp cu surplusul de kilograme si nici o dieta nu pare sa dea randament, observa-ti stilul de viata pentru a afla exact ce iti transmite organismul tau.

Renunta la mesele copioase inainte de culcare, nu consuma o cantitate mare de lichide seara pentru a nu fi nevoit sa te trezesti in timpul noptii sa mergi la baie, evita alimentele picante sau grase care ar putea sa iti cauzeze arsuri stomacale sau sa iti ingreuneze dieta. Chiar daca programul tau iti cere sa faci multe treburi opreste-te macar o data pe ora si incearca sa te deconetezi de ce este in jurul tau si sa faci cateva exercitii de respiratie. Surplusul de kilograme

Ajuta-ti organismul sa functioneze corespunzator, daca nu reusesti sa scapi de surplusul de kilograme si ai inceput sa te confrunti cu tesut adipos in jurul abdomenului, acesta este un semn ca digestia ta cat si ficatul au de suferit deoarece nu mai pot functiona in parametri optimi.

Incearca sa faci o mica cura de detox cu ceai de papadie, patrunjel sau coriandru. Alege o zi din saptamana in care este posibil sa stai acasa si consuma 2 litri de lichide si ceai entru a ajuta sistemul tau digestiv si excretor sa se curete. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro